Skip to Content

<

Kuninkaantie Turku

A cache by KuninkaantienVouti Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/25/2018
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Seisoin nauttien auringonpaisteesta nojaten Pyhän Nikolauksen kiltatalon seinään. Oli hiljainen aamun hetki. Torikauppa ei ollut vielä alkanut, mutta kauppiaat olivat jo saapuneet paikalle. Kaupanteko oli vapaampaa kuin aikaisemmin, sillä nyt paikalla oli siirrettäviä kauppakojuja. Kävelin rantaan ja ostin kalastajalta kalaa matkaani mukaan. En uskaltanut ostaa uutta kalavalmistetta, hapansilakkaa. Se kun haisi niin pahalle. Suuntasin rannasta matkani kohti Gadolinin ristiä. Sieltä otin suunnan 142.27 astetta ja talsin 8833,66 jalkaa kohti matkani alkua. Päivää oli vielä paljon jäljellä.

****

Kuninkaantie -kätkösarja esittelee kuvitteellisen Kuninkaantietä kulkeneen matkaajan silmin 1500-1700 -lukujen elämää pienin tuokiokuvauksin, joista osalla saattaa olla totuuspohjaa, osa mielikuvituksen tuotetta. Kuninkaantie on Turun ja Viipurin välillä kulkenut kulkureitti, jota pitkin valtakunnan posti ja kulkijat ovat matkaansa tehneet. Osia siitä on edelleen löydettävissä vanhassa asussaa, osa siitä on pihateinä ja osa on muuttunut nykyaikaisiksi asfalttiteiksi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

92 Logged Visits

Found it 85     Write note 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.