Skip to Content

<

Kuninkaantie Märjänmäki

A cache by KuninkaantienVouti Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/9/2018
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Katselin alavaa maisemaa, tuolla oli talonpoikia pellolla kylvöpuuhissa. Millaisia lienevät nämä maat? Vanhaa merenpohjaa kun taitavat olla. Kova on työ talonpojillakin, kun joutuvat raapimaan samasta pellosta sekä oman nälkänsä pitimiksi että verojensa maksuksi lanttuja ja kaalia sekä eri viljoja. Taitaapa tuolla talon kulmilla kasvaa humalaakin humalasaloissa. Humalaa kun tarvittiin sotajoukkojen oluen panemiseen. Toivottavasti tästä vuodesta tulisi parempi kuin viime katovuodesta, silloin jouduttiin auttamaan nälkää näkeviä talonpoikia lääninmakasiinista.

****

Kuninkaantie -kätkösarja esittelee kuvitteellisen Kuninkaantietä kulkeneen matkaajan silmin 1500-1700 -lukujen elämää pienin tuokiokuvauksin, joista osalla saattaa olla totuuspohjaa, osa mielikuvituksen tuotetta. Kuninkaantie on Turun ja Viipurin välillä kulkenut kulkureitti, jota pitkin valtakunnan posti ja kulkijat ovat matkaansa tehneet. Osia siitä on edelleen löydettävissä vanhassa asussaa, osa siitä on pihateinä ja osa on muuttunut nykyaikaisiksi asfalttiteiksi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

66 Logged Visits

Found it 64     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.