Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Aamupäivä Lehmilammella

A cache by Koivula5 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 08 July 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tervetuloa viettämään sunnuntain aamupäivää Lehmilammen laavulle Nivalaan klo 10:00 - 12:00.  Laavulle vie puupolku, joten sinne pääsee pyörätuolilla ja lastenvaunuilla parkkipaikalta. Perillä voi paistella makkaraa (omat eväät mukaan) ja vaikka tutustua alueella kulkevaan Kivenhakkaajan luontopolkuun.  Lapset tykkäävät alueen isoista kivistä, joille voi kiivetä. Joidenkin kivien alle voi myös ryömiä.
Tervetuloa!

P.S. Paikalle pitäisi päästä myös pyörätuolilla - se on ollut Metsäkeskuksen puupolun rahoittamisen ehtona, mutta kun en varmaksi muista polun päätä ja tässä vaiheessa on vielä niin lunta maassa, etten voi tarkistaa asiaa niin ei luvata ihan varmaksi.
EDIT: Pääsee pyörätuolillakin

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.