Skip to content

<

Järn - TTLB

A cache by Team Timrå Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/23/2018
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
4.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Järn

Järn (latinskt namn: Ferrum) är ett vanligt förekommande metalliskt grundämne som tillhör övergångsmetallerna. Järn förekommer i allotroperna alfa- och gammajärn, ämnen som båda består av rent järn men med olika kristallstruktur. Järn har många användningsområden. Det används bland annat till verktyg och vapen, samt till det vanliga byggmaterialet stål.

Järn är Norrbottens Landskapsgrundämne.


De publicerade koordinaterna är falska och du kommer inte att hitta något annat än vatten! Läs beskrivningen och lös uppgiften för att finna letterboxen.

Denna letterbox ingår i en serie som täcker hela D/T-matrisen, totalt 81 stycken.

I varje letterbox finns det en stämpel och den skall vara kvar. Den är avsedd att stämplas med i din egna loggbok. Stämpeldyna skall du ha med dig själv.

Återplacera gömman som du fann den! Medtag egen penna!Mysten

<

Det sågs extra många moln på himlen den dagen. Mannen gick sakta ned för gatan och tänkte att våld var uteslutet, det fanns inte på kartan.

Mannen led av svåra tvångstankar och just i juni omkring midsommar var det som värst. Mannen kom ned till stranden och kunde se den fyr andra hade pratat om på lunchen tidigare på dagen.

Känslan av vanmakt stärktes ju mera han tänkte på det. Att våra dagar här på jorden kan vara så svåra ibland. Men detta skulle gå över.

Mannen valde vägen förbi hagen är han kunde se att den närmsta kons juver var skadat. Möjligtvis hade det hänt redan i går men det var inget han tänkte bry sig i.

Efter promenaden kände mannen sig helt nollställd, vilket precis var det som var meningen med promenaden och han kunde nu se fram mot kaffe med tillhörande whisky innan det var dags att sova.

Innan han kom fram till huset såg han en råtta springa över vägen. Han tog fram sin pistol och avfyrade skottet som träffade precis där det skulle. Det kunde dock inte räknas som våld. Skadedjur ska bekämpas så han kände att det var helt ok.

Han gick in och hällde upp en rejäl dram Glenfiddich 18 som han sippade på sittandes på altanen medan solen gick ned över horisonten.

I morgon var det dags, då skulle han ge sig iväg och söka efter den där cachen han tänkt ta så länge.
Check your solution
Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.