Skip to content

6. Kotakoukkaus Traditional Cache

Hidden : 05/20/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kätkössä ei ole kynää (BYOP). Palautathan purkin täsmälleen samaan paikkaan, josta sen otit.


Kotakoukkaus on 40+1 osainen kätkösarja, joka esittelee sinulle Vähäjärvensaaren, joka on suoalueiden keskelle jäävä metsäsaareke. Alueella sijaitsee Inkeroisten Ladun kota, jonne johtaa valtatien 15 kautta kaksi eri reittiä.

Kätkösarja on syntynyt kahdeksan paikallisen kätköilijän yhteistuotoksena.

Numerojärjestyksessä kiertäessäsi traili kulkee Toukosuon ja Kakarlammen kautta Vähäjärven saarelle, josta reitti jatkuu saarekkeen halki Sikosaaren kautta takaisin valtatielle 15. Traili kulkee osin kylä- ja metsätietä, joten valitsethan P-paikat sen mukaan ettei siitä koidu haittaa muulle liikenteelle.

Reitti kiertelee hyvin kosteimmat alueet ja valtaosan trailistä pystyy kulkemaan jopa henkilöautolla kesäaikaan, mutta välille jää pala matkaa taivallettavaksi apostolin kyydillä. Toki koko reitti on kierrettävissä esim. maastopyörällä. Kota sijaitsee tämän käveltävän pätkän puolessä välissä. Kota on erinomainen paikka nautiskella eväistä ja paistaa vaikka makkarat nuotiolla. Tulien kanssa ollaan luonnollisesti varovaisia.

Laitathan vieraskirjaan myös nimesi tai ainakin kätköilijänimimerkkisi, niin osallistut pienen palkinnon vuotuiseen arvontaan.

Antoisia kätköilyhetkiä toivottaa Inkeroisten Latu.

Additional Hints (No hints available.)