Skip to content

La Pineda 2.0 Mega-Event Cache

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Saturday, 08 June 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

08 June 2019, 09:30 - 22:00

La Pineda 2.0 serà el segon gran esdeveniment que es pretén organitzar al Camp de Tarragona, i més concretament a la bonica població de la Pineda (Vila-seca) just al cor de la Costa Daurada.

L'equip amfitrió organitzador i que aglutina els usuaris que s'encarreguen de l'organització és "La_Pineda".

L'adreça de l'event és la següent: Carrer d'Amadeu Vives 27, 43481 La Pineda

El programa de l'event inclourà un cap de setmana ple d'activitats relacionades amb la nostra passió, el geocàtxing, i que seran aptes per a tothom.

El programa es publicarà properament a la plana web que publicarem ben aviat per la trobada. Allà, per aquells geocàtxers que vinguin d'arreu informarem sobre com arribar a la Trobada, les opcions d'Allotjament, i altra informació rellevant i útil per tot el geocàtxer que ho desitgi.

Horari d'Obertura de la Trobada: 10:00 a 22:00 hores.

Si tots marqueu al fer "l'assistiré" el nombre de persones que sereu amb cada nom d'usuari, ens ajudarà molt a l'hora de planificar-ho tot.

La Pineda 2.0 will be the second major event that aims to organize the Camp de Tarragona, and more specifically in the beautiful town of La Pineda (Vila-seca) right in the heart of the Costa Dorada.

The organizing host team that brings together the users and are in charge of the organization is "La_Pineda".

The address of the event is the following: Amadeu Vives Street 27, 43481 La Pineda

The program of the event will include a weekend with a wide range of activities related to our passion, geocaching, and will be suitable for everyone.

The program will be published soon on the website. There, for those geocachers that come from outside we will indicate how to get to the event, the accommodation options, and other relevant and useful information.

Opening Hours of the Event: from 10:00 to 22:00.

If you all log how many persons that will attend from each nick, it will make the planning a lot easier.

La Pineda 2.0 será el segundo gran evento que se pretende organizar el Camp de Tarragona, y más concretamente en la bella localidad de La Pineda (Vila-seca) justo en el corazón de la Costa Dorada.

El equipo anfitrión organizador y que aglutina a los usuarios que se encargan de la organización es "La_Pineda".

La dirección del evento es la siguiente: Calle de Amadeu Vives 27, 43481 La Pineda

El programa del evento incluirá un fin de semana com una amplia serie de actividades relacionadas con nuestra pasión, el geocaching, y que serán aptas para todos.

El programa se publicará próximamente en la página web que publicaremos en breve. Allí, para aquellos geocachers que vengan de fuera indicaremos cómo llegar al evento, las opciones de Alojamiento, y otra información relevante y útil para todo el geocacher que lo desee.

Horario de Apertura del Evento: 10:00 a 22:00 horas.

Cuando hagáis "el asistiré" indicad el número de personas que vendréis con cada nombre de usuario, nos ayudará mucho a la hora de planificarlo.

La Pineda 2.0 sera le second grand évènement organisé dans la région de Tarragone, et plus précisément dans la jolie commune de la Pineda (Vila-seca) en plein coeur de la Costa Daurada.

L'équipe organisatrice ainsi que les membres qui se charge de l'organisation est " La_Pineda".

L'adresse de l'évènement est là suivante: Carrer d'Amadeu Vives 27 43481 La Pineda

Le programme de l'évènement inclura un week-end rempli d'activités en relation avec notre passion, le géocaching, et qui sera accessible à tous le monde.

Le programme sera publié prochainement dans la web que nous faisons pour le rassemblement. Autrement, pour les géocacheurs qui viennent de loin, nous informerons sur la façon d'arriver au point de rassemblement, les différentes options de logements, et d'autres informations utiles pour tous les géocacheurs qui le souhaitent.

Horaire d'ouverture de l'évènement : 10h00 à 22h00.

Pour tous ceux qui marquent " j'assiste", si vous pouviez indiquer le nombre de personnes qui seront représentés pour chaque nom d'équipe,cela nous aiderai énormément au moment de la préparation.

Additional Hints (No hints available.)