Skip to content

<

1. Susirajatrail

A cache by GCSusiraja Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/14/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:
Autoiltavissa oleva mystitraili Pohjois-Karjalan ja osin Pohjois-Savon salomailla.

 

Ajankohtaisimmat uutiset ja tiedotteet Susirajatraililta löydät Facebook-sivulta: Facebook

HUOM! Jos kierrät reitin aloittaen tästä kätköstä niin olisitko ystävällinen ja mahdolliset puutteet, huoltotarpeet tai muut havainnot kirjaisit purkin 1 tai purkin 150 loggaukseen. Vaihtoehtoisesti viestikeskusken kautta. Näiden kahden purkin loggaukset luen aina, mutta ei niitten välipurkkien copy-pastetuksia jaksa Erkkikään lukea :-)

Edit: 25.8.2019
Tämän purkin yhteydessä on muutama varapurkki ja -logikirja.
Jos haluat voit ottaa pari mukaasi kunhan muistat jättää ne toisen päähän jos käyttötarvetta ei ole. Tällä hetkellä huoltotarvetta ei pitäisi olla, koska viimeisimpien loggausten mukaan on kaikki kunnossa.


Mystireitin varrella liikkuu enemmän karhuja ja susia kuin ihmisiä. Suurin osa reitin teistä on aurattu läpi talven. Mutta talviaikaan purkkien kohdalla olevat tien levennykset, pistot metsään ja kohtaamispaikat ovat ummessa. Siksi suosittelemme hakuajaksi toukokuu- 14.10. jolloin alkaa hirvenmetsästys.

Hirvenmetsästysaikaan joka ainoalla tiellä on kiväärimiehiä ainakin viikonloppuisin. Vältä silloin hakua tai valmistaudu väistelemään luoteja.
Soveltuu niin autolla kuin maastopyörilläkin haettavaksi. Koko reitin pituus on noin 80 km, välipurkkien kuvauksissa on virheellisesti 50 km. Purkit ovat tilavia maastoteipein camottuja PET-purkkeja ja roikkuvat tien vieren puissa rautalankakoukuin yleensä metsän puolella runkoa. Purkkeihin mahtuu kulkijoita.

Kynät on hävitetty valmiiksi. Jos otat koko virityksen oksasta varmista palauttaessasi oksassa pysyvyys taivuttamalla koukkua tarpeeksi. Sijoitus on puissa joihin vesakkosilppuri ei koske tai sitten tien vieressä vesakkosilppurin ulottumattomissa.

Bogusnaatteihin on turha hakeutua. Purkkien lopulliset naatit saat seuraavasti:

Vähennä bogusnaattien pohjoisen (N) tuhannesosista luku 100.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.