Skip to Content

<

Mustikkavaaran polku #8

A cache by vojupa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/23/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tämä traili johdattaa sinut patikoimaan Mustikkavaaralle. Sen korkein kohta on 210 m merenpinnasta, noin 60 m Puolankajärven pinnasta. Puolankalaiset ovat aikoinaan poimineet mustikkansa tältä vaaralta, mistä nimi Mustikkavaara. Polun pituus on 3,4 km ja se on merkitty sinisellä maalilla puihin ja kiviin. Maali ja kyltit on uusittu vuonna 2017. 

Geoajoneuvo kannattaa jättää Puolanka Camping -leirintäalueen P-paikkaan. Henkilökunta tietää tästäkin uudesta trailista ja toivottaa kätköilijät tervetulleiksi alueelle nauttimaan terassikahvilan ja kioskin antimista. Tästä on lyhyt matka polun alkuun, jossa opastekyltti.

Kuivalla säällä lenkkarit, märällä ilmalla kumisaappaat jalkaan. Polku sopii huonosti maastopyöräilyyn. Se on paikoin kanervikon peitossa, paikoin kivinen. Polun loppupäähän, kätkön #12 jälkeen, sijoittuu merkityn reitin uusi osuus, joka kulkee risukkoisen ja välillä märän alueen läpi. Kannattanee kiertää joko MycoFoodin alueen kautta tai suunnistaa jollekin läheiselle tielle.

Vaihtoehtoinen geoajoneuvon parkkipaikka on MycoFoodin P-alue, joka on hyvin vähän käytössä nykyään.

Kätköt ovat PET-putkiloita, jotka on sijoitettu puihin. Matkan varrella on näköalakallio, lähellä kätköä #6, jossa on myös nuotiopaikka. Patikoimisen iloa!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

43 Logged Visits

Found it 42     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.