Skip to Content

<

Karttamerkit osa 2: Teilinnummen polut

A cache by hiphei Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/11/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


HUOM! Älä aja autolla puomin ohi, vaikka se olisi auki!

Usein ajatellaan, että suunnistaminen on helppoa, jos on polku, jota seurata. Näin se voi olla mutta jos polkuja on liikaa, niin suunnistuksesta voi tulla hankalaa. Teilinnummen alue on tarjonnut minulle kovan opetuksen tässä asiassa, koska pääsin kokemaan polkujen haastavuuden täällä kantapään kautta.

Polkuja on monenlaisia ja niihin onkin useampi karttamerkki. Polun karttamerkki on katkoviiva, ja viivan paksuus kertoo millaisesta polusta on kyse. Jos musta (tai ruskea) viiva on yhteinäinen, on se tie. Polkua kuvaavia karttamerkkejä ovat polun, pienen polun, epäselvän polun sekä ajouran merkit. Epäselvässä polussa katkoviivojen välissä ei ole tasaisia välejä, vaan lyhyempi ja pidempi väli vuorottelevat. Muissa polkujen merkeissä välit ovat samanlevyisiä ja viivan paksuus kertoo mistä niistä on kyse.

Lopuksi muutama sana kätkön ympäristöstä. Jos haluat säästellä autoasi, niin jätä se Soratien alkupäähän reunaan estämättä tien käyttämistä. Soratie on ainakin nykykunnossa kuoppainen, joten kovin kovaa siinä ei voi ajaa. Jos et halua laittaa autoasi ehdottamaani parkkiin mutta ajoit sen lähelle risteykseen asti, niin etsi paikka risteyksestä oikealle lähtevän tien reunasta. Älä missään nimessä aja puomin ohi risteyksestä suoraan, vaikka se olisi auki!

Kätkölle kävellessä on syytä pitää korvat auki ja kuunnella kuuluuko pärinää. Siihen on syynsä miksi alueella on paljon uria. Olethan siis tarkkana, ettet jää alle. Kätköä ei ole sijoitettu keskelle polkua ;)

Tämä kätkö kuuluu karttamerkeistä kertovaan sarjaan, ja sarjassa on mukana bonus. Ota kätköstä ylös koodi, jos haluat päästä bonukselle.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

43 Logged Visits

Found it 37     Didn't find it 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.