Skip to Content

<

VUORILINNA

A cache by lännenlokari Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/17/2018
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tien toisella puolella on iso parkkialue, joten älä jätä autoa talon pihaan joka on yksityisaluetta. Kesäaikaan saattaa olla teatteriesityksiä, joten varothan häiritsemästä niitä. Kätkö ei sijaitse talon yhteydessä eikä sen piha-alueella.

Purkissa on pieniä vaihtoesineitä lapsia varten ja siihen mahtuu myös reissaajia.

Tarvasjoen työventalo Vuorilinna.

Se rakennettiin 1911 Euran kylästä ostetulla Vuorilinna-nimiselle 29 aarin maa-alueelle. Suurin osa rakennustöistä tehtiin talkootyönä. Talo on perinteisen työväenyhdistystoiminnan tilan lisäksi toiminut myös majoituspaikkana kun Turusta Hämeenlinnaan kulkevaa Vanhaa Härkätietä oikaistiin vuonna 1956 Tarvasjoen kohdalla, Turun tie- ja vesirakennuspiiri tarvitsi työntekijöilleen majoitustilan ja vuokrasi taloa käyttöönsä. Työväentalojen, myös siis Vuorilinnan toiminta on aina ollut olla erilaisten harrasteiden ja opiskelun mahdollistajana sekä myös rentouttavan viihteen paikkana. Vuorilinnaan suunniteltiin myös kiinteää elokuvateatteritoimintaa, joka ajatus kuitenkin jäi toteuttamatta suurien kustannustensa johdosta. Talo olikin erittäin suosittu tanssipaikka, ja sellaiset aikansa suuret nimet kuin Henry Theel, Mauno Kuusisto ja Tapio Rautavaara esiintyivät siellä. Toiminta tanssipaikkana jatkui vuoteen 1973 asti, jolloin lähelle rakennettiin tanssi- ja juhlatila joka vei asiakkaat suurempien ja nykyaikaisempien tilojensa ansiosta. Talo oli vuokrattuna puusepänliikkeelle vuoteen 1997 asti. Vuonna 2002 tehtiin vuokrasopimus nykyisen vuokralaisen, Tarvasjoen Nuorisoseura ry:n kanssa. Kesäisin yhdistyksellä on teatteri- ja kahvilatoimintaa myös yleisölle..

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

163 Logged Visits

Found it 159     Didn't find it 2     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.