Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Mali geolovski piknik

A cache by Kinčoropi Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 15 September 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Črni dol (1060m), Slovenija
15. september 2018 ob 16.00 - 16. september 2018 do 10.00


Letošnji 15. september je rezerviran za CITO dogodke, saj ta dan, poleg tega, da ravno takrat poteka CITO teden v okviru naše igre, sovpada tudi s svetovno akcijo World Cleanup Day 2018. A ker smo slovenski geolovci izredno družabna bitja, ki zelo radi koristno združimo s prijetnim vas vabim, da v skupni geolovski družbi preživimo prijeten družaben večer v Vilharjevi koči v Črnem dolu sredi snežniških gozdov.

Dobimo se okrog 16. ure na objavljenih koordinatah, če pa vas kateri od CITO dogodkov ali druge obveznosti zadržijo dlje, se nam seveda lahko pridružite tudi pozneje. V okolici koče je precej prostora, tako da se bomo lahko, glede na interes, sprostili ob družabnih in/ali športnih igrah, večer pa bomo, v kolikor bo vreme dopuščalo, preživeli ob tabornem ognju. Prepričan sem, da nam tem za dolg nočni geo pogovor ne bo zmanjkalo.

Dogodek je dvodneven, kar pomeni, da bomo v koči tudi prespali. Za prenočevanje je potrebno s seboj imeti spalno vrečo (ali rjuhe), odveč pa ne bo niti kakšen armaflex ali samonapihljiva blazina. Žal je mest za nočitev v koči omejeno, in če bo udeležba presegla kapaciteto ležišč, si bomo v bližini postavili nekaj šotorov, saj je v okolici koče veliko prostora. Še posebej otroci, raje kot v koči, noč preživijo na prostem.
S seboj imejte tudi nekaj toplejših oblačil, saj je septembra na tej višini (predvsem čez noč) že precej hladno.

Vilharjeva koča v Črnem dolu
Vilharjeva koča v Črnem dolu

Zaradi lažje organizacije, bi vse, ki se dogodka nameravajo udeležiti, prosil, da se na dogodek čimprej prijavijo in v svoji prijavi napišejo tudi število udeležencev (št. odraslih in št. otrok).

Za hrano (večerjo in zajtrk) bo poskrbel organizator (dejanski strošek prehrane si bomo razdelili na dogodku), pijačo pa naj si prinese vsak sam.


Na dogodku bomo izmenjali tudi TB-je, GC-je, xWG-je in vse ostale geolovske pritekline.

Več podrobnih informacij in navodil bomo preko obvestila objavili pred samim dogodkom, ko bomo imeli nekoliko boljši vpogled v število udeležencev.

Torej, vsi lepo vabljeni, vidimo se v snežniških gozdovih!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.