Skip to content

<

🏷️ Trackables & Book Hotel 📚 (🔓 slotcode: 2310)

A cache by frankske001 & Co Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/01/2018
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Gelieve respect te hebben voor deze cache en niet zomaar te werk te gaan, lees ten alle tijden eerst de listing voor je aan de slag gaat. Het lampje bovenaan de boekenkast is geen onderdeel om deze cache te loggen, gelieve dit dan ook te laten hangen aub !!!

Welkom ten huize van Team frankske001 & Co


We hopen dat u zeker eens een kijkje komt nemen bij onze Trackables & Book Hotel als u in de buurt bent en dat u veel plezier beleefd bij jullie bezoekje. Wij kijken alvast uit naar jullie check-in's en naar jullie leuke logs en foto's, want die mogen zeker en vast gemaakt worden en bij jullie log geplaatst worden. wij hebben alvast heel veel plezier gehad met het uitwerken van onze boekenkast cache. De auto mogen jullie op de voorziene parkeerplaatsen zetten of als er plek is op de oprit met de kiezelsteentjes.
Je gaat dan op zoek naar ons Trackables & Book Hotel, in onze voortuin, naast de zitbank. Wij hebben onze toestemming gegeven om onze privé eigendom te betreden dus wees niet verlegen om de cache te benaderen. (De buren zijn ook op de hoogte en weten ervan en houden ook een oogje in het zeil voor ons als we niet thuis zijn !) Let op, je zal deze niet direct kunnen loggen... er zullen één of meerdere stappen voor nodig zijn om aan het logbook te kunnen om je log te schrijven.

Als jullie klaar zijn en je de geocaching trip voort zet, gelieve dan alles op te bergen en goed af te sluiten zoals jullie het aantroffen en kijk na of de boekenkast dicht is en het slot erop zit. Zo blijft het leuk voor de volgende geocachers, die ons komen bezoeken. Verander zeker de code van het slot niet... gebeurd dit toch laat het ons asap mogelijk weten, dan kunnen we dit probleem oplossen.

Vergeet ook de trackables niet te spotten aan de zijkant van de cache. Let op als je foto's maakt dat deze code onzichtbaar word gemaakt !


De negentien (19) TB-tag's, die aan een ketting hangen in de cache, zijn eigendom van team frankske001 & Co en mogen niet meegenomen worden, omdat het een onderdeel is van onze cache en zijn concept. Deze zijn enkel te discoveren ter plaatse als je de cache aan het loggen bent !

 

Nog eventjes dit is dat het Trackable & Book Hotel, er ook voor niet geocachers (mugglers) is gemaakt om boeken uit te wisselen. Jullie mogen zeker en vast ook een boek ruilen, dus heb je boeken teveel en wil je ervan af, breng ze zeker mee en drop ze in de boeken zone van de cache of contacteer ons dan maken we een afspraak, ga ze zeker niet volproppen in onze boekenkast. Ons Hotel is ook officieel geregisterd bij "Little Free Librabrary" met charternumber #65229, is ook aangegeven met een origineel registratieplaatje bovenaan de cache !


Veel plezier met het zoeken, loggen van ons Trackable & Book Hotel cache,
of natuurlijk het ruilen van een boek, dat mag ook !

Groetjes,
Team frankske001 & Co
Nuttig om te weten als je de cache logt:

- Je moet niet in de tuin van de buren gaan zoeken of voorbij onze poort gaan !
- Laat het grijze lampje hangen aub, en ga het zeker niet open maken/breken !!!

-
De Attributen onder de cache laten staan, heb je niet nodig voor om te loggen !
- Respecteer de privacy van iedereen in onze rustige woonwijk.
- Log zo discreet mogelijk en plaats alles netjes terug zoals je het gevonden hebt.

- Als er buren zijn die nieuwsgierig zijn, geen paniek... ze zijn op de hoogte gebracht !
- Kijk eerst en denk eventjes na, voor je iets doet, alles is aanwezig !!!
- Gebruik geen bruut geweld, de buurtbewoners houden een oogje in het zeil !

- Na 22u00 niet teveel lawaai maken aub... slapende kinderen en rust van medebewoners.
- Gelieve onze nachtrust te respecteren en stil en discreet te komen na 22u00 aub !

- Wees eerlijk in het Ruilen van Trackables en achterlaten van Woodies aub !
- Als je niet zeker bent van de code van het slot, kijk dan eens aan de achterkant van de boekenkast onderaan of check de titel van deze cache !

Denk eraan dat dit een voortuincache is en dat je onze voortuin/oprit netjes weer achter laat en gebruik zoveel mogelijk de paadjes aub !
(No Trash in the cache/garden !) Jullie tuin wilt ook geen containerpark worden.

Kom je later nog terug om trackables te ruilen, laat het eventjes weten via een write note op de listing. Zo weten we dat er activiteit is geweest in de cache en altijd leuk om nog eens langs te gaan om te discoveren.

- Als je dan nog niet zeker bent over de slotcode: 2310 !!! ;-)Als je de cache hebt gevonden, mag je vrijblijvend deze banner plaatsen:
(Gebruik de onderstaande code hiervoor !)

<a target="_blank" href="http://coord.info/GC7RN0Z"><img border="0" src="http://users.skynet.be/fc887681/pubwww/geobanners/tbhbanner18.gif" width="406" height="157"></a>
andiwo was voor kris&an ter plaatse geweest, maar heeft gelogged bij de FTF. Dus ik geef kris&an de STF en tussen haakjes andiwo.

Additional Hints (Decrypt)

1) Jnaarre wr rra tbrq "OBRX" yrrfg, oeratg urg wr zvffpuvra qr "FYRHGRY" gbg fhpprf bz qr pnpur gr bcrara ?!
2) Fybgpbqr: 2310
3) GO gntf nna qr xrggvat yngra unatra nho, raxry gr qvfpbirera, baqreqrry ina qrmr pnpur ra rvtraqbz ina PB !

Decryption Key

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M
-------------------------
N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

(letter above equals below, and vice versa)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.