Skip to Content

<

KOHTA - SATAA

A cache by AntonEtsii Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/12/2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kätkö on hyvin jemmassa. Ilmoituksesi kaikille, että oma kynä täytyy ottaa mukaan jos aikoo logata. Kätkön tavoite on näyttää muillekin ihmisille naapurikaupungista, että kuinka kaunis Kauniainen on. Eikä aina tarvitse tulla etsimään yhtä kätköä, ja lähteä takaisin kotiin. Vaan voi myös liikkua Kauniaisissa. Esimerkiksi tämän kätkön lähettyvillä on Grani 1 -kätkö. Haluaisimme, että ihmiset voisivat nauttia päivistä, ja vaikka käydä Gallträskillä kalassa, kävelyllä tai vaikka ulkoiluttaa koiraa. Tästä kätköstä on noin 700m urheilupaikkaan, missä on myös noin 50-80 hehtaarin leikkipuisto. Kaikki mahdolliset voimisteluvälineet. Ja tästä kätköstä Grani 2:seen on noin 250-450m. Grani 3:seen noin 500-650m. Ja Grani 1:seen varmaan sen 180-210m. Ei ole tarkkoja. Joskus olisi kiva, että kätköilijätkin ottavat avo-umpikelan mukaan, ja menee Gallträskin laiturille. Gallträskistä saa haukia ja ahvenia. Myös särkikaloja, jotka liikkuvat 10-25 parveissa. Järvessä on tutkimusten mukaan yli 40 särkeä. Tutkimusten mukaan yli 100 haukea, ja yli 500 ahventa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

245 Logged Visits

Found it 217     Didn't find it 15     Write note 6     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.