Skip to Content

This cache has been archived.

Tero_: Lystiä oli, otetaan taas joskus uusiksi - kiitokset kaikille!

More
<

4. luukku: Erilaiset jouluvalot

A cache by Hilsu Huurrekas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Tuesday, 04 December 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Joulukalenteri

Päijät-Hämeen geokätköilijät päättivät yhdessä toteuttaa miittijoulukalenterin kaikkien kätköilijöiden iloksi. Miittejä järjestetään 1.- 24. joulukuuta 2018 ympäri Päijät-Hämettä erilaisin teemoin.

Erilaiset jouluvalot

4. luukku ja aika sytyttää erilaiset jouluvalot. Mennään uv-valolla valaistuun tilaan, sytytetään taisteluvarustuksen valot päälle ja aletaan taistelemaan joulurauhan eteen...

Eventti alkaa kello 17:25 ja päättyy kello 17:55, jolloin itse taistelu alkaa. Ennakkoilmoittautuminen päättyi viikko ennen miittiä ja will attendien perusteella eriä on varattu yksi kappale. Mahdollisille hajapaikoille saattaa päästä paikan päällä. Erä kestää 30 minuuttia ja maksaa 11 euroa jokaiselta taistelijalta - erään mahtuu maksimissaan 15 henkeä.

EDIT: VARATTU KAKSI ERÄÄ, JOTEN MAKSIMISSAAN 30 MAHTUU MUKAAN

Maksu taistelusta suoritetaan paikan päällä.

Katselumahdollisuutta lasersotaan ei ole - kätköilymiitti on paikan pihalla ja taistelijat käyvät miitin jälkeen sisällä sotimassa joulurauhan eteen.

Megazone-laserpeli on nopeatempoinen ”kaupunkitaistelu”, jossa tarkoituksena on osua vastustajiin laserpistoolilla niin monta kertaa kuin mahdollista ja osuman saanut taistelija on pelistä pois osuman jälkeen 5-10 sekuntia. Megazonea pelataan joukkueina sisätiloissa, jolloin pelaajat eivät ole sään armoilla. Aseina käytetään lasersädepistooleja, jotka eivät satuta, eivätkä sotke ketään. Taistelualueella juokseminen on kielletty.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

54 Logged Visits

Write note 3     Archive 1     Will Attend 19     Attended 28     Publish Listing 1     Update Coordinates 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.