Skip to Content

<

Hankimaantie

A cache by Nasta88 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/25/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kätkölle kannattaa tulla varsinkin autolla liikuttaessa Paarnoorin suunnasta, sillä tie on yksityistie ja tällöin tietä tulee ajettua mahdollismman vähän. Samalla tien pahin kohta tulee myös kierrettyä.

Huom! Kätkö ei ole linnunpöntössä!

 

Hankimaantie on nimensä mukaisesti vanha talvitie, jota pitkin Vanhakartanon heinät kuljetettiin rantaniityiltä talvisin kartanolle. Sitä käytettiin alunperin vain maan ollessa roudassa, jolloin se myös kesti isojakin kuormia. 

Jossakin vaiheessa alettiin kulkea myös sulan maan aikaan ja syntyneitä kuoppia paikattiin millä milloinkin; kuusenoksilla, vanhoilla tiilillä ja kiuaskivillä yms. Jossakin vaiheessa tie sorastettiin kokonaan ja siitä alkoi loppumaton tuskailu tien kunnon kanssa. Ajoneuvoliikenteen kasvu yhdessä kuormien suurenemisen kanssa rikkoo tien olemattoman runkorakenteen roudan avustuksella aina keväisin. Kun on kuiva kesä, tie kestää kohtuullisen käytön.

Nykyään tie on ainakin suurimmaksi osaksi vuotta kohtuullisessa kunnossa. Tien keskivaiheilla on kuitenkin kohta, joka on täynnä suuria kuoppia ja varsinkin sateen jälkeen tästä ei pääse yli kuivin jaloin, sillä tie on koko leveydeltään veden vallassa.

 

Lähde: porilaiset.com

 

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

81 Logged Visits

Found it 74     Write note 4     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.