Skip to Content

<

Find your shore

A cache by Bloor Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/02/2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Search for beauty, find your shore...

Tämä kätkö on kunnianosoitus Tuomas Holopaiselle ja hänen luomukselleen Nightwishille. Tuomas Holopainen (s. 25.12.1976 Kitee) on aikakautemme suurimpia suomalaisia säveltäjiä ja lyyrikoita, jonka sinfonista metallia soittava yhtye Nightwish on jo yli kaksi vuosikymmentä niittänyt mainetta ympäri maailmaa. Kätkön nimi tulee yllä olevista sanoista, jotka löytyvät Nightwishin suurimpiin kuuluvasta koskettavasta kappaleesta The Poet and the Pendulum. Tämä kappale löytyy levyltä Dark Passion Play, joka ilmestyi v.2007. Muistan vieläkin hetken, jolloin kuulin kappaleen ensimmäistä kertaa livenä. Se tapahtui Espoossa 13.11.2015 ja liikutus oli niin suuri katsoessani Tuomaksen eläytymistä tämän aikana, että kyyneleet valuivat vuolaasti kasvoiltani koko lähes 14 minuuttia kestävän kappaleen ajan. Tuomas itsekin on sanonut, että pystyy esittämään tätä varsin harvoin, sillä se vie aina niin syviin vesiin ja tunnelmiin.

Kätkö sijaitsee muutaman askeleen syrjässä Kuhasalon polulta. Itse purkki ja piilotustapa on kovin perinteinen. Toivon, että loggauksen jälkeen pysähdyt hetkeksi katsomaan upeaa Pyhäselälle avautuvaa maisemaa, joka parhaimmillaan on niin koskettavan kaunis ja syvyyttä täynnä kuin Tuomas Holopaisen musiikkikin.

You have such oceans within, in the end I will always love you...

EDIT 11.11.2018: Tämä kätkökuvaus on piilottajan toimesta annettu kirjallisena versiona lahjaksi itse maestro Tuomas Holopaiselle. Sydämentykytyksiä aiheuttanut hetki oli 28.10.2018 Kiteellä. Tuomas oli erittäin vaikuttunut kunniakseen tehdystä geokätköstä ja kertoi tietävänsä harrastuksen, kun yksi hänen kavereistaan tätä harrastaa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

174 Logged Visits

Found it 170     Didn't find it 2     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 8 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.