Skip to content

<

15# De Blauwbloezen

A cache by Expie Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/06/2018
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


De Blauwbloezen...... Mijn favoriete stripreeks uitgezet tot een geocache rondje. Vroeger ging ik zelden naar de bibliotheek, maar als ik dat deed, dan kwam ik regelmatig terug met een strip van de Blauwbloezen. Voor dit rondje heb ik gekozen voor een, voor mij, vertrouwde omgeving. Het rondje start en eindigt op de parking van het Houtemveld en brengt je om en rond "Sint-Margriete-Houtem". Ik heb hier zelf enkele jaren gewoond en heb dus vaak de weg afgelegd van en naar het Houtemveld. Nu wil ik jullie meepakken naar mijn jeugd en je langs de verschillende veldwegen brengen van deze omgeving. Het gaat over 21 caches en 1 bonus en het is een rondje van om en rond de 8km en kan met de fiets gedaan worden. (Mountainbike is wel aanrader voor sommige stukken)

De coördinaten werden opgemeten met behulp van 3 verschillende Garmin-gps-toestellen, elk een verschillend type. Een kleine afwijking kan nog steeds mogelijk zijn, afhankelijk van het type toestel je gebruikt.
Hopelijk genieten jullie van deze rustige wandeling.

Alle mysteries zijn opgelost geweest en proef-gelopen door Snollebollekes
Jigsaw puzzle - 16# De Blauwbloezen

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.