Skip to Content

<

Nuuskamuikkusen sieniretki

A cache by Zergei Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/09/2018
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Hyvin jästialtis mutta muuten helppo multi Vilkkilänmäessä. Suositellaan ilta-aikaan tai huonolla säällä hakemista. Oman Pikku Myynsä voi myös ottaa mukaan hämäykseksi, mutta kätkön löytämiseen tarvitaan hieman pituutta tai yhteistyötä.


Syksyn tullessa Nuuskamuikkunen lähti Muumilaaksosta (Naantalista) kuten aina ennenkin. Ennen lähtöä Muumipeikko hyvästeli ystävänsä ja antoi tälle aarrepurkin piilotettavaksi jonnekin reitille jonka hän ja Niiskuneiti voisivat myöhemmin käydä etsimässä. Illalla Nuuskamuikkunen oli ehtinyt jo Turkuun ja pystytti telttansa hyväksi katsomalleen paikalle. Nälkä alkoi olla, mutta onnekkaasti aivan vieressä kasvoi hyvän näköisiä sieniä joita hän pisteli poskeensa. Kohta teltasta kuuluikin reipas kuorsaus.

Keskellä yötä Nuuskamuikkunen heräsi mahan möyrintään. Otsa oli hikinen ja hänestä tuntui siltä että ne sienet eivät olleet ehkä syötäväksi sopivia. Kohta hän kuitenkin erotti jotain vatsan äänistä poikkeavaa, mikä sai hänet kurkkaamaan teltan ulkopuolelle.

Ulkona oli pimeää mutta kuun kajossa Nuuskamuikkunen erotti kuhinaa äänen suunnasta. Ja kun hän tarkensi katsettaan, varjoista erottui... Hattivatteja! Nuuskamuikkunen virkistyi samointein ja heitti vaatteet ja repun niskaansa jättäen teltan niille sijoilleen. Mutta ennen matkaan lähtöä hän kävi pistämässä Muumipeikon kätkön piiloon lähistölle ja lähetti etsintäohjeet myöhemmin kirjeessä ystävälleen.


Kätkö on telttapaikalta (hattivatit)*(sienet)-1 metrin päässä, suunnassa (hattivatit-1)*(sienet+2) astetta... Löydätkö sinä sen? Varo pieniä Tahmatassuja!

IN ENGLISH

Snufkin hid a treasure for Moomintroll to find. He hid it in a location (hattifatteners)*(mushrooms)-1 meters away at (hattifatteners-1)*(mushrooms+2) degrees from his tent place. Will you find it? Watch out for little Niblings!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

87 Logged Visits

Found it 83     Write note 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.