Skip to Content

<

Murheen mailla - Satu peikoista

A cache by Kalvoapina Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/10/2018
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Toisiinsa kietoutuneina he kulkevat metsän halki. Heille tuntemattoman, pienille loputtoman. Rukka-Peikko Takkutukka ja Heikko-Peikko Pelokas, molemmat niin urheina ovat toistensa tukena. Mitä puiden takana heitä odottikaan? Niin kaunis kukka, jota ei osaa sanoin kuvailla. Sen tahtoi itselleen Rukka, pikku takkutukka.

Lyijynraskaita jalkojaan ei tunne kumpikaan. Ei maailmaa, ympärillä pelkkää harhaa. Lyijynraskaita jalkojaan ei tunne kumpikaan. Ei maailmaa, ympärillä pelkkää harhaa.

Halki jäätyneen maan he kulkevat käsikkäin, katsomatta toisiaan, sanomatta sanaakaan. Jään pinnasta peilasivat uurtuneita kasvojaan. Silmät niin vettyneet ovat isäntiinsä pettyneet. Se kukka kuoli ja Takkutukan kyyneliin hukkui Heikko-Peikko. Niin se vain menee, ei aina käykään niin, kuten toivoi Rukka, pikku takkutukka.

Lyijynraskaita jalkojaan ei tunne kumpikaan. Ei maailmaa, ympärillä pelkkää harhaa. Lyijynraskaita jalkojaan ei tunne kumpikaan. Ei maailmaa, ympärillä pelkkää harhaa.

Sormet vieraat soittavat tätä soitintaan. Kuoleman sormet kylmät ja kankeat. Astun sisään portista; vieras maailma. Avautuu sen takaa maisemat ankeat. Nyt sanat on sanottu, laulut on laulettu. Aamun koittaessa ilta jo hämärtää. Kun hukun itkuuni, toivon, että jää edes kauniin kukan nimi tänne elämään.

"Satu peikoista" on tämän sarjan bonus. Koordinaatit purkille saat sarjan multilta "Vapaus johtaa kansaa". Boguspisteessä on nuotiopaikka, laavu ja kuntopiste jossa voi huilahtaa, reenata tai vaikka rillata makkarat.

"Murheen mailla" on liikuttava kätkösarja Akaan Kuusikankaan maisemissa. Purkit ovat talvilöydettäviä, mutta sivakat jalkaan lumiaikana. Latuja ei saa sotkea!

BYOP! Löytö = puumerkkisi fyysisessä logissa. Pelkät nettiloggaukset poistetaan!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

181 Logged Visits

Found it 180     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.