Skip to content

#BONUS# GEO-stART2run 🏃 Mystery Cache

Hidden : 02/09/2019
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


GEO-stART2run 🏃

- - - - - -

Tegenwoordig zie je meer en meer GEO-ARTS uitkomen, dus kon ik natuurlijk niet achterblijven.. In de zomer van 2018 begon ik dus na te denken over welke ART ik zou kunnen leggen. De keuze was snel gemaakt, wie mij kent weet dat mijn favoriete hobby lopen is. De keuze voor een lopend mannetje was dus snel gemaakt! Na enkele tegenslagen, uitkomen nieuwe geo-art op enkele locaties die ik voor ogen had, toch enkele leuke locaties gevonden waar ik mijn geo-art kon leggen.

Ik heb geprobeerd dit rondje zoveel mogelijk langs trage wegen, natuur te laten gaan.. Voor sommige locaties was dit echter niet mogelijk.

Dit rondje van zo'n 15-tal km is het best te voet te doen of met de fiets, de auto is op de meeste plaatsen verboden! Deze art bestaat uit 44 mysteries, waarvan de laatste in de reeks de bonus is. Onderweg zal je dus codes moeten noteren om de bonus te kunnen vinden. (1-21 bevat de codes voor noord, 22-43 de codes voor oost)

De mysteries zijn niet moeilijk op te lossen (zie codetabel onderaan op elke listing, bij één moet je een vraag beantwoorden omdat ik wil dat je daar zeker de checker ingeeft want je krijgt een gouden tip) en de caches zijn ook allen makkelijk te vinden (petlings). Ik wil dus nog maar één ding zeggen: HAVE FUN!

Ik raad je aan de dag voor je de art komt doen een mail te sturen naar EveRan2013@gmail.com, wijzigingen sinds de publicatie van deze art zullen je automatisch doorgestuurd worden.. zo weet je welke mystery je zal moeten controleren! Tevens zal je ook een excelfile meegestuurd worden met de opgave in excel, in geval de opgaves op de listings niet duidelijk zijn.

Moesten er mensen geocaching willen leren kennen a.d.h.v. deze art mogen jullie me altijd contacteren, dan zorg ik ervoor dat we de hele art eens volledig samen doen!

Gouden raad!

- - - - - -

Niet alle wegen zijn toegankelijk met de auto, gelieve de verkeersborden dus te respecteren (sommige plaatsen staan er tractorsluisen)

Gelieve respect te hebben voor de natuur

De logblaadjes hebben een voor - EN achterkant, gelieve beide dus te gebruiken

De voorkant van de logblaadjes zijn opgesplitst in delen, maar je mag natuurlijk hier altijd meer van maken zo kunnen er meer loggen!

Laarzen of waterdichte schoenen zijn tijdens de winter/herfstmaanden of bij hevige regenval geen overbodige luxe!

Leg de caches steeds terug zoals gevonden, ga ze niet dieper wegsteken of leg er niets over! Hou het tof voor iedereen aub! Hou de petlings ook in de houder, ga er er niet uitrekken maar gebruik een pincet en laat de petlings hangen in hun houder zodat deze niet breken!

Combineer deze geo-art met de multi 🏃 Worry Less Run More 🏃

Dankwoordje

- - - - - -

De Reviewers: voor het controleren van de caches op het gebied van ANB/Natuurpunt & het goedkeuren ervan

Natuurpunt: voor het goedkeuren van de geocaches op hun gebied

Geocaching voor iedereen: bedankt voor de prijs parel van de maand Februari 2019 Parel


Opgave

- - - - - -

De opdracht voor deze GeoArt is simpel : los de puzzels op en vind de bonus. De codes voor deze bonus kan je vinden in verschillende caches.. De bonus kan je terugvinden op volgende locatie: N50 4A.BCD E004 5E.FGH En op het einde wacht je nog een leuke banner als je de bonus gevonden hebt.
Banner
<a href="https://coord.info/GC7XWXM"><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/2512c501-a2e4-4f64-951c-933ece71fa7d.png" alt="Banner" title="Banner"></a>

Additional Hints (No hints available.)