Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Fryske Alvestêdentocht #inhaalevent

A cache by DeSpoorzoekertjes Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, December 16, 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


De eerste elfstedentocht werd vereden op 15 januari 1909. De tocht werd gereden op de schaats. Elk jaar is het spannend of de echte elfstedentocht weer kan plaats vinden. Het is niet zomaar een tocht en het ijs en de daarbij de omgeving moet aan veel eisen voldoen, wil het echt veilig zijn om de tocht te rijden.

Echter zolang we op het vaste land blijven zal het met de veiligheid wel wat meevallen en gaan we ervanuit dat "de tocht der tochten" met de Spoorzoekertjes door kan gaan. Neemt u de schaatsen mee en verschijn samen met ons aan de start.

In januari is het startschot gegeven om de elfstedentocht in 12 maanden uit te rijden. De bedoeling is elke maand een stad aan te doen en in december te eindigen aan de bonkefeart in Leeuwarden. Doen jullie met ons mee?

Indien u niet alle events bijwoond is geen probleem. Hoe meer zielen meer vreugd.

Op 16 december 2018 om 11.00 uur kunt u aansluiten om te praten over onze gezellige hobby. Aan het einde van het event, om 11.30 uur, zullen de stempelkaarten voorzien worden van een stempel. De startkaart zijn uitgedeeld bij het startevent in Leeuwarden.

Niet iedereen heeft alle "Fryske Alvestêden' events bezocht. Op dit event is één stempel te halen voor een gemist event.

Oan't sjen!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

40 Logged Visits

Write note 6     Archive 1     Will Attend 17     Attended 15     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.