Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Santawalkevent

A cache by kabouterer Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 22 December 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Op zaterdag 22 december zal de volgende Santawalk plaatsvinden. Dit is nu al de vijfde keer dat dit event doorgaat in de zaal van Café "De Sortie" te Oud-Heverlee net voor Kerstmis. Samen met Dondervogel proberen we er elk jaar iets leuk van te maken. Er komen weer splinternieuwe caches uit en nog meer, hou de geocachekaart maar in het oog. 

We zijn bezig met een uitdagende nieuwe multi waarvoor je wat tools nodig zult hebben, rolmeter, magneetstok of magneet aan touw, AAbatterijen, smartphone met QRreader. Op een event heb je het voordeel dat je kan samenwerken met collegacachers.

Dit jaar zullen er 6 Belgium High Quality TB's aanwezig zijn van Birre.

Het event zal starten om 16uur, dan kunnen de nieuwe caches gelopen worden en,of de mysteries opgelost. Inschrijven kan tot 22uur. 

Er zal een eventboekje met de cachen en de mysteries beschikbaar zijn voor de prijs van 6 Euro en 3 Euro voor kinderen tot 12 jaar. Hierbij inbegrepen is versgemaakte warme soep met brood.

In het café naast de zaal is er "portie gemengd, croque monsieur en spaghetti" te koop voor de geinteresseerden.

Met ook de aanwezigheid van 

Additional Hints (No hints available.)