Skip to Content

<

Karttamerkit osa 4: Tornimäen jyrkänne

A cache by hiphei Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/21/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Jyrkänteet merkitään suunnistuskarttaan mustalla viivalla koko jyrkänteen pituudelta. Minimissään jyrkänteen tulee olla metrin korkuinen, jotta se piirretään karttaan. Osa jyrkänteistä on ylitsepääsemättömiä eli niitä on mahdoton kiivetä tai hypätä alas. Tällainen jyrkänneviiva piirretään paksummalla jyrkänneviivalla ja siihen lisätään viettosuuntaviivat, jotka kuvaavat sen mihin suuntaan jyrkänne on viivasta.


Ylitsepääsemättömistä jyrkänteistä voi jättää suunnan kuvaavat viivat pois tilanpuutteen vuoksi. Ns. tavallisiin jyrkänteisiin viivat voidaan piirtää, jos jyrkänteen viettosuunta ei ole pääteltävissä kartasta. Viertosuuntaviivallista jyrkännettä kutsutaan kampajyrkänteeksi.


Kätkö on piilotettu Tornimäen läheisyyteen jyrkänteen luokse. Älä lähesty kätköä jyrkänteen yläpuolelta, koska sitä kautta on liian vaarallista lähestyä. Kätköä piilotettaessa koordinaatit heittelivät paljonkin jyrkänteestä johtuen, joten käytä geosilmää nollan läheisyyteen päästyäsi.


Tämä kätkö kuuluu karttamerkeistä kertovaan sarjaan, ja sarjassa on mukana bonus. Ota kätköstä ylös koodi, jos haluat päästä bonukselle.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

41 Logged Visits

Found it 40     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.