Skip to Content

<

CITO event Neder-Betuwe (4e editie)

A cache by CITONederBetuwe Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, April 6, 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


in navolging van de voorgaande 3 jaren is er ook dit jaar weer een

CITO Event gemeente Neder-Betuwe (4e editie)gerealiseerd door:

Geoknarf en Dikkertjedap6 april 2019

Aanmelding levert vanuit HQ een souvenir op!

De gemeente Neder Betuwe omvat 6 dorpen met buurtschappen die in het zuiden begrenst wordt door de Waal en in het noorden door de Rijn. Het evenement wordt gehouden in de uiterwaarden van de Waal. Er zwerft nogal wat ontsierend afval langs de landweggetjes en langs de strandjes. Dat willen we met elkaar opruimen.
Als beloning krijgt u

Gratis koffie of thee bij aankomst, een gratis lunch,
een gratis Trackable én een Neder-Betuwe Woodie!Als de gratis TB en Woodie gemaakt zijn komen hier de foto's. Kom later nog eens kijken....

Om 11.00 uur

is de aftrap met een

MEET AND GREET

waar profielnamen gezichten gaan krijgen. U krijgt een badge met uw eigen teamnaam zodat wij elkaar makkelijk herkennen. U krijgt ook per deelnemer een consumptiebon voor een kopje koffie of thee. Voor twee joekels van tenten met biertafels met banken wordt gezorgd. Bij aankomst kunt u het logboek tekenen en uw aanwezigheid melden met het deelnamebewijs dat u krijgt toegestuurd (met volgnummer!) nadat u uw team met "will attend" hebt ingeschreven.


Om 12.00 uur

worden grijpstokken, handschoenen en vuilniszakken uitgedeeld en krijgt u een segmentje toegewezen (middels de kleurcode op uw badge) waar u uw schoonmaakwoede kunt botvieren. De planning bij volledige inschrijving is minimaal 10 teams per segment. Veel inspanning wordt dus niet van u verlangd. Wél een grondige aanpak. Er wordt gecontroleerd!Het event is op de rode ster op de kaart. De wat verder weg gelegen segmentjes kunt u beter met de auto bereiken. U krijgt een duidelijke kaart mee waarop uw segment is aangegeven en de plek waar u de volle zakken kunt deponeren. U hoeft dus géén vuilniszakken te vervoeren! Grof, groot dan wel zwaar vuil mag u aan de kant van de weg neerleggen en op uw kaartje aantekenen waar dat is.
De organisatie zorgt dat het daar wordt opgehaald.Om 13.30 uur

(of zoveel eerder als u klaar bent) wordt u terugverwacht om de schoonmaak attributen in te leveren. U moet zich weer afmelden met het deelnamebewijs (met volgnummer!). U ontvangt dan een gratis trackable (één per ingeschreven team!), een gratis woody (voor elke deelnemer één) en een bon voor uw gratis lunch bestaande uit twee belegde broodjes en een kopje soep.
Alleen de drankjes zijn voor eigen rekening.Om 14.00 uur

Wordt het boekje uitgedeeld met de speciaal voor dit event gelegde nieuwe caches.


BELANGRIJK

(organisatie, bonnen en trackable uitgifte)


Wanneer u zich inschrijft (log: "Will Attend") moet u melden met

(A) hoeveel personen een team komt.
(B) (indien gewenst) met wie u in een team wilt worden ingedeeld.


U krijgt via de Message Center een bevestiging met een deelnamebewijs als attachment. Daarop staat een volgnummer. Hiermee moet u zich aanmelden bij aankomst. Bewaar dit deelnamebewijs goed! Na de schoonmaakactie overlegd geeft het u het recht op één trackable per team, een woody en een gratis lunch per deelnemer. Meerdere inlognamen in één team zijn NIET TOEGESTAAN en krijgen samen één trackable! Dat is moeilijk te controleren voor de organisatie maar wees sportief aub! Vergeet u dus niet aan te melden bij aankomst én na terugkomst van de schoonmaakactie.


De inschrijving stopt bij 100 teams.

(ná 100 volgt een reservelijst.)


MELDT U ZICH SVP AF ALS U ONVERHOOPT TÒCH NIET KUNT DEELNEMEN!

De reservelijst treedt dan in werking op volgorde van inschrijving.Serieuze deelname:

U wordt dringend verzocht alléén "Will attend" te loggen als u ook werkelijk 6 april 2019 in uw agenda vastlegt en werkelijk komt. Aan -misschien- of -als- hebben we niet veel. De organisatie vergt veel inspanning en de registratie ook ivm de beloofde gratis TB, woodies en bestelde lunches.U mag zich altijd inschrijven natuurlijk maar er wordt géén formulier verzonden ná 100 aanmeldingen. Wanneer u niet om 12.00 ter plaatse kunt zijn maar wat later arriveert wilt u dat dan bij uw "will attend"-logje aangeven dan reserveren wij uw plekje.Tot slot:

Wij zijn de gemeente Neder Betuwe zeer erkentelijk om dit event financieel mogelijk te maken. In het bijzonder in de persoon van Peter van den Berg, Projectmanager Duurzaamheid, voor zijn tijd, inbreng en enthousiasme.Happy Geocaching all!Additional Hints (No hints available.) 

Find...

29 Logged Visits

Will Attend 28     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.