Skip to content

<

Insoluble?

A cache by Acex44 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/04/2018
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


De angivna koordinaterna ger en punkt högst 3,2 km från gömman. Naturligtvis går mysten att lösa, eftersom det finns en logik i texten. Och innehållet är självbiografiskt.

”Jag började spela bridge i början på 60-talet. En kväll då vi varit på bio i Varberg satt en kompis och jag och snackade en stund. Han berättade då att han var lite trött på de kortspel vi brukade spela då hans bror eller min far var med. Det kunde vara vist, hjärter eller tribello. Han tänkte gå med i en bridgekurs men jag nappade inte på det eftersom jag gick på gymnasiet. På den tiden gjordes mycket av arbetet för hand hemma på gården och några veckor senare var han och hjälpte oss köra in hö. Mellan lassen hann vi talas vid och han berättade lite om vad spelet gick ut på. Han gav mig dessutom en liten bok som var lämplig för en nybörjare att läsa. Då blev jag intresserad men gick aldrig på kursen. En söndag ringde han och ville att jag skulle vara med på hemmabridge med några kompisar. Efter allt tal om spelet bestämde jag mig för att ställa upp. Och trots min osäkerhet (eller tack vare) vågade jag mig på några chansningar och har man sett, lyckan stod den djärve bi! Min partner och jag vann men jag måste erkänna - vi hade svagt motstånd. Efter denna flygande start var jag förstås fast och det är utan tvekan så att spelet kom att påverka min hobbyutövning ända till dess jag började med geocaching. Men det är en annan historia."

Din uppgift är att ta fram koordinater: N 57 4a.bcd och E 014 0u.vxy. I checkern får du koordinaterna till gömman som finns nära den punkt du fått ur texten. Glöm inte penna!

Check your solution

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.