Skip to Content

<

Ohi on 347

A cache by mikkomies Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/15/2018
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Varusmiespalvelus Jääkäriprikaatissa Rovaniemen Ilmatorjuntapatteristossa on nyt minulla takanapäin. Armeija-aika alkoi 8.1.2018 ja puolella vuodella yritin toki päästä, mutta aliupseerikurssille valitsemisen myötä intistä tuli vuoden reissu. Aliupseerikurssilla sain koulutuksen ilmatorjunnan johtamiseen. Johtajakausi heinäkuusta joulukuuhun meni yksikön toimistoaliupseerina toimiessa. Harjoitukset olivat Someroharjun varuskunnan lähialueiden lisäksi Rovajärven harjoitusalueella, Pudasjärvellä ja Lohtajalla. Hyvässä porukassa ollessa vuodenkin palvelus meni lopulta nopeasti. Kotiutuminen oli 20.12.2018 ja seuraavaksi edessä on takaisin normaalielämään sopeutuminen. Nyt on ainakin enemmän aikaa kätköilylle.

Ilmatorjunta aselajina

Ilmatorjuntayksiköt tuottavat tappioita vastustajan ilmavoimalle ja suojaavat taistelujoukkoja sekä sotilas- ja siviilikohteita vastustajan ilmahyökkäyksiltä. Yksiköt on varustettu ilmatorjuntaohjuksin ja -tykein sekä johtamis- ja valvontavälinein. Ilmatorjuntajoukkoja löytyy Karjalan prikaatista (Vekaranjärvi), Panssariprikaatista (Parola) sekä Jääkäriprikaatista (Rovaniemi).

Yhden kerran varusmiespalveluksen aikana liikuttiin myös Kalajoella, kun pysähdyttiin eräälle parkkipaikalle matkalla viimeiseen Lohtajan harjoitukseen. Mutta unohtuikohan minulta jotakin siinä yhteydessä lähimetsään paikkaan 34W FS 39444 27984? Siitä olisi syytä ottaa selvää.

Tarkista ratkaisusi:

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

51 Logged Visits

Found it 48     Write note 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.