Skip to Content

<

Kammarmäen talvi 1

A cache by kuusenoksa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/21/2019
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kammarmäen talvi 1


Kätkö esittelee jo hieman hiljentynyttä Kouvolan kaupungin luontopolkua Saaramaan Kammarmäessä. Toisin kuin tämän nimimerkin aiemmilla kätköillä, ei tällä kierroksella ole pääpainona erilaiset kiipeilytekniikat, vaan metsässä liikkuminen ja nauttiminen liikunnasta ja raittiista ilmasta. Kammarmäki luo hienot puitteet luonnosta nauttimiseen ja alueella on myös paljon eläimiä. Ensimmäisellä käyntikerralla näkyi kaksi ihan aitoa ja elävää hirveä ja toisella liiteli ylitse pari joutsenta.Olisi mukava, jos liittäisit reitiltä ottamiasi kuvia lokkauksiin. =)


Kätkö ei ole boguksessa, vaan loppunaatit selviävät tekemällä Kammarmäen maisemiin liittyvän palapelin.

PALAPELIINHuom. Talvisin ei Kammarmäen luontopolun parkkiin todennäköisesti pääse. Kammarmäen tietä aurataan talvisin satunnaisesti, eikä autoa välttämättä saa parkkiin kierroksen varrelle. Tietä ei saa tukkia autoilla. Tien auraaja sanoi, että työntää tarvittaessa tien tukkivat autot traktorilla ojaan... Jätä auto tarvittaessa Saaramaan tien varteen.Kammarmäen luontopolkuKammarmäen erähenkinen luontopolku sijaitsee lähellä Kouvolan ja Haminan rajaa.


Luontopolku kulkee osittain Saaramaan luonnonsuojelualueella. Alueen maasto on paikoittain haastavaa ja jyrkimpien nousujen kohdille on asennettu apuköysiä kulkemista helpottamaan. Polku nousee Vuorilammen ja Sammakkolammen väliselle jäkäläkalliolle, josta on kauniit näkymät lammelle. Reittiä kulkiessa saattaa vilaukselta nähdä vaikkapa hirven.

Reitin tiedot 4,6 km. Maasto paikoin haastavaa.

Kouvolan luonto

Polku on merkitty sinisillä merkeillä puissa ja matalissa tolpissa.
Additional Hints (No hints available.) 

Find...

31 Logged Visits

Found it 26     Didn't find it 4     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.