Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Maakuntien välinen suuri lumitaidekilpailu

A cache by 4KU Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 24 February 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

24 February 2019, 13:00 - 15:00

Mitä: Perinteiset maakuntien väliset mittelöt, tällä kertaa taiteen merkeissä
Missä: Forssan Wahreninpuistossa
Milloin: 24.2.2019 klo 13-15

On taas tullut se aika vuodesta, kun kätköt joko peittyvät lumeen, jäätyvät kiinni tai ovat muuten liian vaivalloisen matkan takana. Ennen kaikkea tämä vuodenaika tarkoittaa jokavuotuisia talvimaakuntamestaruusmittelöitä! Koska lyhytnäköisenä ja kunnianhimoisena menin puolustamaan Kanta-Hämettä kesällä (tai no syksyllä) Tampereella järjestetyissä MaakuntaMestaruusMittelöissä ja voittamaan kyseiset mittelöt, siirtyi vastuu talvikisojen järjestämisestä minulle. Kaikella on hintansa.

Tällä kertaa maakunnat kohtaavat toisensa Forssassa, joka ei ole sen kauniimpi paikka kesällä kuin talvellakaan. Nyt jokaisella on kuitenkin mahdollisuus tehdä Forssasta hieman nätimpi paikka, sillä maakunnat kilpailevat lumitaiteen saralla. Koska tähän aikaan vuodesta pakkaslumi todennäköisesti estää perinteisten lumiukkojen pyörittelyn, voi inspiraation lähteenä käyttää vaikkapa ylläolevaa kuvaa. Wahreninpuistossa pitäisi olla paljon koskematonta lunta, mihin tamppailla omia taideteoksiaan. Aihe on täysin vapaa, eikä lumiukkojen pyörittelykään kiellettyä ole, mikäli sää sallii tai maakunnastasi löytyy taitoa vääntää lumiveistoksia pakkaslumesta. Tarkoituksena on tarjota pimeälläkin valaistuun puistoon jotain ihasteltavaa ulkoilijoille, ainakin hetkeksi.

Vaikket osallistuisi kilpailuun maakuntasi nimissä, olet enemmän kuin tervetullut saapumaan paikalle yleisöksi. Yleisön tehtävä näet on kilpailun päätyttyä päättää paras taideteos suljetulla lippuäänestyksellä. Voittajamaakunta kruunataan tapahtuman päätteeksi ja voittajataideteoksen tekijöille luovutetaan himoittu kiertopalkinto. Kiertopalkintoon on kuitenkin koira haudattuna, sillä maineen ja kunnian lisäksi voittajamaakunnalta toivotaan seuraavien maakuntakisojen järjestämistä kesällä. Tätä ei kuitenkaan kannata turhaan stressata - kesäänhän on vielä pitkä aika!

Taideteosten tamppailu alkaa kello 13 jossain annettujen koordinaattien lähistöllä, missä nyt sattuu sopivaa tilaa löytymään. Ääntenlasku tapahtuu siinä vaiheessa, kun kaikki taideteokset näyttäisivät olevan valmiita ja äänet on kutakuinkin annettu. Miitin lopussa lienee luppoaikaa myös ihan perinteiseen kuulumisien vaihtoon. Varaathan riittävän pitkävartiset kengät mukaan!

TERVETULOA!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

48 Logged Visits

Write note 2     Archive 1     Will Attend 15     Attended 28     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 10 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.