Skip to content

This cache has been archived.

paashaas2019: Vorige week hupste ik door de supermarkt op zoek naar verse worteltjes en wat schetste mijn verbazing... Pepernoten, hoogste tijd om deze geo-art dus in het archief te steken.

Ik heb genoten van de voorpret aan mijn geo-art. Deze vreugde maakte bij het uitkomen soms plaats voor verbazing omdat het hele gebied werd uitgekamd om een FTF te scoren.

Ook moest ik met regelmaat voor dag en dauw op pad om een container weer op de juiste plaats terug te plaatsen of omdat er weer iemand een cache verduisterd had. Maar ondanks alles heb in genoten, Van de vele leuke berichtjes op mijn caches.

Volgend jaar hou ik het weer gewoon bij eitjes schilderen en verstoppen, dit was leuk om een keer te doen, maar wat een werk door al die verdwijningen, verplaatsingen en logrollen die zomaar verdwenen.

Tot in het veld!

More
<

Invocabit

A cache by paashaas2019 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/14/2019
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Invocabit

Invocabit, is de eerste zondag in de lijdens- of veertigdagentijd. De term is het Latijn voor “Roept hij Mij aan”, wat ontleend is aan Psalm 91:15:

Roep je mij aan, ik geef antwoord, in de nood zal ik bij je zijn, je bevrijden en met roem overladen,

Tijdens deze eerste zondag in de veertigdagentijd wordt in de christelijke traditie van oudsher stilgestaan bij Matteus 4. Hierin lezen we hoe Jezus veertig dagen en nachten vastte in de woestijn, waarna hij op de proef gesteld werd door satan.
Heb je hulp nodig, bij dit eitje oeps ik bedoel bij deze cache benader me dan via het berichten centrum, deze berichtjes ontvang ik in mijn leger.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.