Skip to Content

<

Kukas se siinä !

A cache by koir4k4veri Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/12/2019
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


"Kolmen kilometrin loiva nousu mäntykangasta myöten. Jyrkkenevää rinnettä metsänrajaan ja paljakalle. A vot – huippu! Kukastunturi on yksi helpoimmista tuntureista valloittaa. Vuodenajan mukaan paikalle pääsee jalan, suksilla tai maastopyörällä. Perillä näköalat palkitsevat vaivan. Pohjoisessa katseen vie Pallaksen kerojen katkeamaton ketju, idässä on Lainiotunturi ja etelässä kohoaa Ylläs kauneimmillaan."

Lapinhulluus on aikoinaan iskenyt ja näihin maisemiin palaan aina uudelleen. Tälläkin paikalla on tullut usein hikeä vuodatettua ja nyt ajattelin, että voisi olla kätkön paikka. Purkki on helppo ja talvilöydettävä mutta jonkinverran pinnistelyä vaatii paikalle pääsy joten sen vuoksi arvioin terrainin neloseksi.

Kätkö on kansallispuistossa ja siitä on ilmoitettu Metsähallitukselle. Kätköpaikka sijaitsee retkeilyreitin varrella. Lue lisää luontoon.fi/kansallispuistot/pallas-yllästunturi

BYOP!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

45 Logged Visits

Found it 44     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.