Skip to Content

<

7 veljestä - Juhani

A cache by Julienne_Hanski Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/03/2019
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Juhani on Aleksis Kiven luoma kuvitteellinen henkilö ja yksi keskeisistä hahmoista Kiven 1870 julkaistussa romaanissa Seitsemän veljestä. Hän on vanhin Jukolan veljeksistä: romaanin alussa 25-vuotias. Kuopus Eero on Juhania kahdeksisen vuotta nuorempi. Juhanin veljistä Tuomas ja Aapo sekä Timo ja Lauri ovat kaksosia.

Fyysisesti Juhani on kuten veljensä: tukeva ja harteikas sekä varsin ruskeaihoinen. Hänen hiuksensa ovat vielä enemmän hampunkarvaiset kuin hänen veljiensä. Hartioidensa leveyden suhteen hän häviää Tuomaalle, joka on veljeskatraan harteikkain. Juhani on hyvin äkkipikainen, määräilevä ja oppii hitaasti asioita. Toisaalta hän on verbaalisesti lahjakas ja yltää usein jopa runolliseen ilmaisuun - suuttuessaan hän vertaa itseään ladattuun kanuunaan, joka odottaa paukahtamistaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

77 Logged Visits

Found it 76     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.