Skip to content

This cache has been archived.

MrZaibot: Tack alla som kom!

More
<

CITO - april 2019

A cache by MrZaibot Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Wednesday, 24 April 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

24 April 2019, 18:00 - 19:00

CITO (kort för Cache In Trash Out) är en speciell typ av event som går ut på att geocachare samlas på en given plats och plockar skräp. Syftet är att är snygga upp i naturen och samtidigt göra PR för Geocaching. Du kan läsa mer om CITO här.

Området kring Munkebergs badplats är populärt sommartid tack vare den fina badplatsen. Tyvärr samlas mycket skräp i detta område. Meningen är att vi städar upp vid badplatsen men även hyttan så här i början på säsongen. Det som göms i snö, kommer fram i tö.

Ta gärna med egna soppåsar att stoppa skräp i och eventuella hjälpmedel att plocka med samt ev. handskar om ni behöver det. Jag kommer ha med sopsäckar för den som vill ha. Vi städar tills det ser rent och snyggt ut på platsen jag anvisar runt på detta ganska stora område. 

Kommunen har lovat att placera kärl för källsortering på platsen. Blir det ändå kvar så tar jag med det till återvinningsstationen.

Alla som deltar på CITO under mars-maj erhåller en digital souvenir på sin profilsida.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.