Skip to content

Grenslandevent '19 Event Cache

This cache has been archived.

Ma_Snoopy: Het event is inmiddels alweer enkele weken geleden, wij als organisatie hebben genoten. Door alle enthousiaste logjes zijn we van mening dat jullie dat ook hebben gedaan.
Wij willen dan ook iedereen bedanken voor zijn gezellige aanwezigheid.
groetjes de crew

More
Hidden : Saturday, 21 September 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

21 September 2019, 10:00 - 23:30

Grenslandcachers presenteren het internationale Grenslandevent! Wij nodigen u uit om het prachtige grensgebied van Noord-Brabant (NL), Limburg (NL) en Limburg (B) te komen (her)ontdekken.

Grenslandevent


Lokatie: Camping Riestenblik
Tijden:
10:00 Opening eventterrein
11:00 Helpdesk (ochtendsessie), na registratie
14:00 Helpdesk (middagsessie), na registratie
16:00 Trekking loterij
17:30 Fiëstagrill (voor geregistreerden)
20:00 Feestavond met 'Grensland got Talent' (zie onze website)
Kosten: gratis (donaties mogelijk)


Het jaarlijkse Grenslandevent weekend wordt gehouden op het terrein van een lokale camping te Leende. Ook dit jaar staat gezelligheid en saamhorigheid weer voorop. Het leukste van het Grenslandevent is en blijft natuurlijk het ontmoeten van en kletsen met mede-cachers van alle leeftijden. Daarnaast kijken we met ons 10 jarig jubileum-thema letterlijk in het "verleden, heden en toekomst".

Wat kunnen we op zaterdag vanaf 10:00 uur allemaal verwachten?
  • Gratis boekje met een diversiteit aan nieuwe caches in ons thema “verleden-heden-toekomst”. Deze caches kunnen in GPX formaat in je GPS geladen worden, of je kunt zelf een GPX bestand downloaden op je telefoon.
  • Merchandise! Naast onze eigen merchandise (neem gerust een kijkje onze website), zal er een winkeltje aanwezig zijn met diverse geocaching spulletjes. Ook hebben we dit jaar een verrassend unicum … wordt vervolgd.
  • Workshop en helpdesk voor iedereen. We hebben een aantal ervaren trainers die al je vragen kunnen beantwoorden, maar je kan ook gratis deelnemen aan een van de workshops. Geef je wensen door aan de helpdesk, door middel van registreren!
  • Tombola/loterij met prachtige prijzen. Lootjes kunnen tot 16:00 uur gekocht worden, het moment dat de prijsuitreiking zal plaatsvinden.
  • Fiëstagrill rond 17:30. Voor iedereen toegankelijk! Wil je ook mee genieten van de diverse lekkernijen? Registreer je dan tijdig!
  • De feestavond begint om 20:00 uur en zal in het teken staan van toekomstige talenten. Ook hier kan je door makkelijke registratie aan deelnemen. De bar is natuurlijk geopend!

Laat snel weten dat je er bij bent door een "Will Attend" logje te plaatsen o.v.v. het aantal personen.

REGISTREREN / AANMELDEN activiteiten en onze website bezoeken: KLIK HIER !!


Hulp nodig?Grenslandcachers kunnen je redden! Wil je een gratis workshop of heb je specifieke vragen voor onze helpdesk? Reserveer dan een tijdslot en kom naar het grenslandevent!

Begeleid geocachen voor beginners
Ga met een trainer op pad en leer de basis vaardigheden van geocaching. Samen ontdek je hoe je bepaalde opdrachten met jouw GPS kunt uitvoeren.

Helpdesk specifieke vragen
Onze trainers helpen je graag bij al je geocaching problemen. Stel je vraag vooraf zodat ze zich goed kunnen voorbereiden.

Help mij een mysterie oplossen
Lukt het je maar niet om die ene puzzel op te lossen, of heb je geen idee waar je moet beginnen met een bepaalde mysterie cache? Leg het eens voor aan een van onze trainers, zodat ze je een duwtje in de juiste richting kunnen geven.


Hulp nodig? Registreer dan op de website.
Kosten: gratis (donaties mogelijk)


Fiëstagrill


In tegenstelling tot andere jaren deze keer geen BBQ maar een heuse fiëstagrill. De slager komt voor ons heerlijk broodjes/wraps bereiden op een 3-tal enorme partypannen. Er zal een heel scala van broodjes en wraps gemaakt worden, uiteraard mag je er meerdere proeven. Er is genoeg voor iedereen.


Deelname aan de fiëstagrill kost € 15,- p.p. en bestaat uit wraps of een boerenpistolet belegd met vlees naar keuze. Denk hierbij aan griekse kipreepjes, hamburger, pulled pork, lamsreepjes, beenham, sate, etc. Daarnaast zullen er rauwkost-, fruit-, huzaren- en aardappelsalade geserveerd worden.

De fiëstagrill is exclusief drank. Deze is aan de bar verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen. Het is ook toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Uiteraard kun je ook aanschuiven op het eventterrein met een eigen BBQ. Je zal wel je eigen verwarmingselement mee moeten nemen.


Fiëstagrill? Registreer dan op de website.
Kosten: € 15,- per persoon


Grensland got Talent


GLE bestaat 10 jaar en dat mag gevierd worden met een feestavond!!!


Kan jij goed zingen, dansen, een goocheltruc, kan je goede grappen vertellen of iets anders speciaals. Schrijf je dan in nu in voor Grensland got Talent. Er zullen leuke prijzen te winnen zijn.

Wij zorgen dat er een muziekinstallatie aanwezig is. Al het andere dat je nodig hebt voor je act zal je zelf moeten regelen. Als je muziek nodig hebt dan kun je die aanleveren op usb stick.


Grensland got Talent? Registreer dan op de website.
Kosten: gratis (donaties mogelijk)


KamperenTijdens het Grenslandevent weekend kan er gekampeerd worden op de lokale camping van het eventterrein, tegen gereduceerd tarief. De kosten bedragen € 7,50 per persoon per nacht (kinderen onder de 10 jaar gratis). Stroomplekken zijn beperkt aanwezig en kunnen niet gegarandeerd worden.


Kamperen? Registreer dan op de website.
Kosten: € 7,50 per persoon

Additional Hints (No hints available.)