Skip to content

Grenlandsmafiaen 10 år Event Cache

This cache has been archived.

Grenlandsmafiaen: Og så er det på tide å legge jubileet pent og pyntelig i arkivet. Takk til alle som kom!

More
Hidden : Saturday, 17 August 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

17 August 2019, 12:00 - 17:00


I februar 2007 møttes en kompisgjeng på Lundetangen Pub i Skien. Det de hadde til felles var at de hadde oppdaget Geocaching. De bestemte seg for å lage litt gøy og bestemte seg for å lage et nettverk for å få med litt flere på geocaching i Grenland. Etterhvert dukket navnet "Grenlandsmafiaen" opp, og med det som utgangspunkt laget de seg også en logo.

I 2008 laget de en geocoin med den logoen de hadde funnet på som motiv, og på nyåret i 2009 kom den første av coinene i "Telemark-serien" med kanalbåten Victoria i Vrangfoss sluse som motiv. Flere geocachere sluttet seg til nettverket i løpet av 2007 og 2008, og man startet å snakke om at man kanskje skulle danne en formell forening slik at man bl.a. kunne ha en økonomi. (Til nå hadde entusiastene i nettverket lagt ut av egen lomme for å få laget coiner.) Og på sommeren 2009 begynte tanken for alvor å ta form. Så den 17.08.2009 ble det avholdt stiftelsesmøte hjemme i stua til Avigerus og kona, og foreningen "Geocaching i Grenland" så dagens lys som den første lokalforeningen for geocachere i Norge. Navnet Grenlandsmafiaen ble beholdt som et uformelt kallenavn og dermed også logoen.

   

Nå har det gått 10 år siden dette skjedde, og dette kan jo ikke gå helt upåaktet hen. Så på selve fødselsdagen til Geocaching i Grenland arrangerer vi et fødselsdagsevent på Jarseng i Skien. Eventet avholdes formelt fra 12:00 til 17:00. Det er imidlertid full anledning til å komme til Jarseng allerede fredag ettermiddag (fra 16:30) og bli til søndag. Det er mange cacher i området og flere fine turer man kan gå. Vi regner med at det vil bli uformell hygge på de oppgitte parkeringskoordinatene for bobilparkering både fredag og lørdag kveld. 

Vi har leid nesten hele området i umiddelbar nærhet av sportsstua, samt selve sportsstua. Det betyr at ved dårlig være vil vi kunne være innendørs. Inne på sportsstua er det både toaletter og dusj (kjekt om du har vært på tur og kommer svett tilbake, samt for de som er på bobilcampen). 

Grillene (2 tønnegriller) tennes kl. 13:00 og vi holder liv i dem så lenge det er noen som vil grille... Det vil også bli servering av kaffe og kaker.

I løpet tidsrommet 14:00-16:00 eventet vil vi tilby følgende aktiviteter:

  • Treklatring - Demonstrasjon og informasjon
  • Lockpicking - Grunnleggende opplæring. Hva trenger du og hvordan fungerer det?
  • Konkurranse i Linekasting (med premier!)
  • Sosial bingo (med trekning)
  • Quiz (med premier)

Om du har noen penger du vil kvitte deg med kan vi tilby følgende muligheter:

  • Salg av Mafiaens jubileumscoin (som kommer i begrenset opplag, og i første rekke er forbeholdt de som deltar på eventet)
  • Salg av en del av Mafiaens tidligere coinutgivelser
  • Geosport kommer og har med seg butikken sin

De som logger "Will Attend" vil automatisk få informasjon som sendes ut som "Kunngjøring / Announcement" når/hvis vi endrer noe.

Nå har eventhelgen kommet inn på langtidsvarselet for YR, så lurer du på hvordan været blir, KLIKK HER!

Områdekart:

Håper så mange som mulig vil være med oss og feire fødselsdagen vår!!

 

PS! Ikke glem at dette også er den internasjonale Geocaching dagen, og at man får souvenir for å delta på event eller finne en cache denne dagen!! 

 

Sjekk også ut disse to side-eventene dagen før og dagen etter:

 Additional Hints (No hints available.)