Skip to Content

<

Grenlandsmafiaen 10 år

A cache by Grenlandsmafiaen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 17 August 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

17 August 2019, 12:00 - 17:00


I februar 2007 møttes en kompisgjeng på Lundetangen Pub i Skien. Det de hadde til felles var at de hadde oppdaget Geocaching. De bestemte seg for å lage litt gøy og bestemte seg for å lage et nettverk for å få med litt flere på geocaching i Grenland. Etterhvert dukket navnet "Grenlandsmafiaen" opp, og med det som utgangspunkt laget de seg også en logo.

I 2008 laget de en geocoin med den logoen de hadde funnet på som motiv, og på nyåret i 2009 kom den første av coinene i "Telemark-serien" med kanalbåten Victoria i Vrangfoss sluse som motiv. Flere geocachere sluttet seg til nettverket i løpet av 2007 og 2008, og man startet å snakke om at man kanskje skulle danne en formell forening slik at man bl.a. kunne ha en økonomi. (Til nå hadde entusiastene i nettverket lagt ut av egen lomme for å få laget coiner.) Og på sommeren 2009 begynte tanken for alvor å ta form. Så den 17.08.2009 ble det avholdt stiftelsesmøte hjemme i stua til Avigerus og kona, og foreningen "Geocaching i Grenland" så dagens lys som den første lokalforeningen for geocachere i Norge. Navnet Grenlandsmafiaen ble beholdt som et uformelt kallenavn og dermed også logoen.

   

Nå har det gått 10 år siden dette skjedde, og dette kan jo ikke gå helt upåaktet hen. Så på selve fødselsdagen til Geocaching i Grenland arrangerer vi et fødselsdagsevent på Jarseng i Skien. Eventet avholdes formelt fra 12:00 til 17:00 og det er i dette tidsrommet de aktivitetene vi legger opp til vi bli avholdt. Det er imidlertid full aneldning til å komme til Jarseng allerede fredag og bli til søndag. Det er mange cacher i området og flere fine turer man kan gå. Vi regner med at det vil bli uformell hygge på det oppgitte parkeringskoordinatet både fredag og lørdag kveld. Det er der de som kommer med bobiler kan rigge seg til.

Nærmere informasjon om aktiviteter og program vil komme etterhvert. De som logger "Will Attend" vil automatisk få informasjon som sendes ut som "Kunngjøring / Announcement".

Håper så mange som mulig vil være med oss og feire fødselsdagen vår!!

 Additional Hints (No hints available.) 

Find...

24 Logged Visits

Will Attend 23     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.