Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

GorgonVaktmester: Takk til alle som kom!! Nå deaktiverer jeg eventet!

More
<

Velkommen til Jarseng!

A cache by GorgonVaktmester Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Friday, 16 August 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

16 August 2019, 20:00 - 22:00

Jarsengområdet ligger i sørøstre del av Skien kommune, ca. 11 km å kjøre fra Skien sentrum og ca. 9 km å kjøre fra Porsgrunn sentrum. (De siste 4,5 kilometrene er på en landeveg som til tider kan være både bratt og litt smal, så man må ta det litt pent når man kjører dit.)

Det er et populært turområde både vinter og sommer, og plasseringen gjør at det brukes mye av innbyggerne i begge byene. Det er flotte turløyper i området, og et naturlig utgangspunkt er Jarseng Sportsstue.

Det er her Grenlandsmafiaen har valgt å legge sitt 10 års jubileumsevent den 17.08.2019 (altså dagen etter dette eventet).

Jeg (GorgonVaktmester) er den eneste i dagens styre som har vært med i styret hele vegen siden vi stiftet foreningen den 17.08.2009, så for meg er dette en markering av 10 år som sekretær i "Geocaching i Grenland" som foreningen formelt heter. Det er på en måte også en litt forsinket feiring av 10 år som geocacher, for jeg startet 1. januar 2009 med å registrere meg som bruker og ta mine første funn.

Men først og fremst er likevel dette eventet er et slags "Meet and greet event" kvelden før selve jubileumseventet. Eventplassen denne kvelden er det ene området som er avsatt til bobilcamp for eventhelgen (markert med rosa piler på oversiktskartet lenger ned på siden). Eventets varighet er fra 20:00 - 22:00, men det er anledning til å ankomme fra 16:30, og man kan bli til utpå søndag. Grenlandsmafiaen har leid nesten hele området i umiddelbar nærhet av sportsstua, samt selve sportsstua fra fredag ettermiddag til utpå søndagen. Det betyr at ved dårlig vær vil vi kunne være innendørs, og inne på sportsstua er det både toaletter og dusj som er tilgjengelig for de som bor på bobilcampen denne helgen.

 

På dette eventet vil det være minst en Ambassadør fra cachetur.no tilstede. Dermed blir det anledning til å stille spørsmål og få hjelp til ting man lurer på med cachetur.no

 

Oversiktskart:

 

 


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

57 Logged Visits

Write note 4     Will Attend 29     Attended 21     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 12 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.