Skip to content

Five years after...the final edition! Event Cache

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Saturday, 28 September 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

28 September 2019, 10:00 - 16:00

Meet & Greet Cuppy1963 en Wezelaars

Ongeveer vijf jaar geleden zijn wij gestart met geocachen. Sindsdien hebben we aan deze nieuwe hobby heel wat plezier beleefd. We werden getrakteerd op mooie wandelingen, spannende FTF's, toffe puzzels en op ontmoetingen met veel fijne geo-collega's. Sinds 2015 hebben we elk jaar op deze locatie een eventje gehouden (dankuwel Sibelco).

Net als de voorbije jaren trakteren we graag op een drankje en een versnapering maar het zal helaas de laatste keer zijn. Uiteraard proberen we er dus een speciale jubileumdag van te maken en zijn jullie welkom op bovenstaande coördinaten van 10:00-16:00. De meet en greet is overdekt en zal doorgaan naast het Kristallijn.

Op ons jubileum-event hebben we een "Pyramid of Fun" voor jullie voorbereid :

Pyramid of fun

Dit geeft al een idee wat je van de tiental nieuwe caches dit jaar mag verwachten. Het programma van deze geocachedag ziet er als volgt uit :

10:00 : opening event met een nieuwe geocache en de wedstrijd : "Kraak de Kluis"

11:00 : Woodie ruilmoment en enkele nieuwe geocaches

12:00 : Een hotdogje eten met de CO's en enkele nieuwe geocaches (Iedereen die een "will attend" heeft geplaatst voor vrijdagmorgend 08:00u mag er eentje gratis komen snoepen!)

14:00 : Een biertje proeven met de CO's en enkele nieuwe geocaches

16:00 : Einde event

Gedurende het ganse event zal er ook een stand zijn van Caching Shop, heb je dus nog wat spullen nodig, dan weet je waar je moet zijn!

De eerste 50 bezoekers(will attends)van deze jubileumdag krijgen een aandenken in de vorm van een woodie! En in samenwerking met Caching Shop kunnen er gedurende de hele dag leuke prijzen gewonnen worden.

Alvast bedankt en hopelijk tot dan of ergens te velde!!!!

Was je bij ons te gast tijdens ons laatste "year-after-event", dan mag je deze banner plaatsen :

Banner :

<a title="5YA" href="https://coord.info/GC8CTQJ"> <img src="https://img.geocaching.com/cache/b3e9da4e-5cb9-48d4-a16f-5d4b05165ad8.png?rnd=0.2298352" /> </a>

5 years after

Additional Hints (No hints available.)