Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Geo-Sabel 10 jaar geocaching

A cache by Geo-Sabel Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 30 November 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

30 November 2019, 14:00 - 17:00

Op 22 november 2009 zijn wij besmet geraakt met het geocach-virus. Dit heugelijk feit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben wij op 30 november dit event gepland.

We starten vanaf 14:00 uur en eindigen ergens na 17:00 uur op de coördinaten zoals deze boven vermeld staan.

Er liggen voldoende caches in de buurt om een mooi gevuld weekend van te maken. Daarnaast zal er een eigen cache ter gelgenheid van het event online komen en er komen 5 lab caches online

Eventuele consumpties zijn voor eigenrekening.

Om 15:30 is er een mogelijkheid tot rondleiding door de tuin en wijngaard van Winery en Herbs met 1 glas wijn uit de Wijngaard. Hieraan zijn kosten verbonden van €3,- die ter plaatse voldaan kunnen worden.

Na het event is er een mogelijkheid om pannenkoeken te gaan eten eveneens voor eigen rekening in een nabij gelegen pannenkoekenrestaurant. De locatie beschikt over een camping en er kunnen ook campers staan zie hiervoor de aparte site. Ondanks dat op de site zelf staat dat de camping gesloten is is deze camping speciaal open voor ons. 

Details zijn verder te lezen op de separate site https://www.fam-sabel.nl/fam-sabel/10-jaar/

Graag bij de attent aangeven met hoeveel personen jullie komen en of jullie na het event mee gaan eten zodat er met de planning rekening kan worden gehouden.

Grote TB's die niet meegenomen worden, dien je zelf mee terug te nemen!

Additional Hints (No hints available.)