Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Filmpje? V (GIFF 2019) 🎬

A cache by NLBokkie, Stefine12 & FamHerre Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Thursday, 07 November 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

07 November 2019, 19:00 - 22:00


Let op, de locatie, tijden en prijs zijn gewijzigd op 9 oktober 2019. De tekst en waypoints zijn al aangepast aan de nieuwe gegevens.
Ook hebben we op 30 oktober besloten om op te schalen naar een grotere zaal. We kunnen daardoor nóg meer geocachers van de filmpjes laten genieten. Dus geef je alsnog op als je dat al niet gedaan had, want er is plaats genoeg.

Yeah, tijd voor een feestje! Want “Filmpje?” wordt voor de vijfde keer georganiseerd en viert dus zijn eerste lustrum. Net als alle voorgaande keren hebben we weer een fraaie locatie kunnen vinden. We zijn dit keer namelijk welkom in het Dorpscentrum, Lijtweg 9 in Oegstgeest. In de zaal tonen we de winnende filmpjes van het GIFF (Geocaching International Film Festival) van dit jaar. Het is een leuke ruimte voor heel wat bezoekers en een bemande bar. En er zijn ook meer dan genoeg parkeerplaatsen.


De toegang gaat helaas niet helemaal gratis zijn, vooral omdat we wat kwijt zijn aan huur en overige kosten voor de locatie. Maar we hebben de kosten voor dit 5e Filmpje?-event kunnen beperken tot € 3,- per persoon, wat inclusief de filmpjes, een woodie, een souvenir en een boel gezelligheid is.

De planning ziet er momenteel als volgt uit:
19:00 - 19:30 Inloop en ontvangst
19:30 - 21:00 Vertoning van de films en een korte pauze
21:00 - 21:30 Dit houden we nog even geheim . . .
21:30 - 22:00 Napraten en naborrelen

We gaan de films die de finale gehaald hebben bekijken op een groot scherm en met goed geluid. Omdat de films nog niet eerder gepubliceerd zijn zal de inhoud ook voor ons als organisatoren een complete verrassing zijn. Al weten we al wel welke filmpjes de eindstreep hebben gehaald:

 1. My first geocache | soneo
 2. Calling of the APEs | Rogercns, LeoJr, Pedrocns
 3. Looking for a nNew Love | harogs & Geocachingclown
 4. Z New Size, You Guys | DNF Hound
 5. Cache Police | Northern Rivers Caching Community
 6. You can... | Ztraceni v mlze
 7. Chernobyl | Andrej BigCarp
 8. COMA 2: Hibernatus | Team CoMiKa
 9. A Geocaching Mom's Life | Ullii & Athos_Rahl
 10. The Geocaching Express 6000 GPS Receiver | GeoElmo6000
 11. TFTC 2019 | treasurehuntergd
 12. go GEOFIT | ninalestone & rosidr3
 13. Geocaching Documentary from Finland - Being Stealth | weellu & Harjus
 14. Waking Lazy Tom | Mi-Team
 15. A Geocaching Horror Movie Trailer | komikino
 16. A normal GEOday | AlboGIFF_Team

Aanvulling 20191023: Inmiddels is er ook een trailer opgedoken die een leuke sneak preview geeft van wat je kunt verwachten. Kijk maar eens wat er achter de gordijntjes schuil gaat:
Klik op het plaatje om de trailer te zien

Uiteraard zal er ook ruimte zijn om trackables te loggen of uit te wisselen. Handzame trackables zijn natuurlijk méér dan welkom. Daar wordt een aparte tafel voor neergezet. Maar grote trackables worden alleen toegelaten als ze door anderen (dus vooraf geregeld) of door de brenger weer worden meegenomen. Ze kunnen niet achter blijven bij het event of de hosts.

Het bezoek aan dit event gaat je ook nog een souvenir opleveren. Net als vorige jaren reikt Geocaching.com die uit aan bezoekers van het GIFF festival. We hopen jullie allemaal te zien. Het gaat weer gezellig worden! Stefine12, FamHerre en NLBokkie.

En belangrijk voor ons: zet in je aanmelding even met hoeveel mensen je denkt te komen. Dat helpt ons bij het organiseren. We hadden eerder maar capaciteit voor 55 deelnemers, en dat aantal aanmeldingen hebben we inmiddels ook al bereikt. Maar we kunnen op de locatie wél opschalen naar een grotere zaal als we rond de 80 of meer aanmeldingen krijgen. De lijst met aanmeldingen (geupdate op 20191104) vind je hier. Hoewel we dat gewenste aantal nu nog niet gehaald hebben, hebben we al wel besloten om tóch te gaan opschalen. Dus er is nu plaats voor iedereen en er hoeft niemand op de reservebank te blijven zitten. Blijf je overigens gewoon aanmelden en kijk ook eens in je geocache-vriendenkring rond wie er nog meer mee zou willen komen, want we hebben nu plaats genoeg voor nóg meer kijkers. Bedankt!

Update 20191106: We hebben een banner gemaakt voor wie Filmpje V bezocht heeft:
Banner
Selecteer, kopieer en plak hiervoor onderstaande code in je profiel. Als het plaatje te groot of te klein wordt kun je dat aanpassen door de waarde van x bij height="x" te wijzigen.

<a title="Filmpje? V" href="http://coord.info/GC8DZ0X" target="_blank"> <img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/46128073-c9fa-4462-810f-d11375772ed5_l.jpg" height="150" /></a>

Bovendien zijn alle stemmen geteld. Er waren 63 mensen die hun stemformuliertje hebben ingeleverd. En we hebben een winnaar:

Op de derde plaats staat het filmpje van de "serie mislukte telefoontjes". Op de tweede plaats is een oude bekende geëindigd: onze vriend uit Finland. En met een overtuigende score is het filmpje "Looking for a New Love" als beste verkozen. Dit is het filmpje waarbij de muggle niet helemaal goed begreep wat die geocachers in de bosjes deden en daardoor een gewenste nieuwe liefde misliep.
Welk filmpje de "popular vote" kreeg van alle geocachers die een GIFF event hebben bezocht weten we op dit moment nog niet.

Zoals bijna alle voorgaande jaren hebben we ook nu weer een quiz georganiseerd. De drie bioscoopbonnen gingen naar de drie winnaars van de quiz: Team Xyje, GeoNoort en tkg-bvg. Gefeliciteerd aan de winnaars.

Volgend jaar vieren we de zesde aflevering van Filmpje? en we gaan alvast nadenken hoe we dit vorm kunnen geven. We hopen jullie daar volgend jaar weer te zien. Voor nu wensen we jullie veel plezier en bedankt voor jullie bezoek.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.