Skip to content

This cache has been archived.

Team Pilaris: På tide å arkivere jubileumseventet, en dag jeg kommer til å huske med bare smil. Tusen takk til alle som ville dele dagen med meg <3

More
<

10+366+4000

A cache by Team Pilaris Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 18 January 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

18 January 2020, 11:00 - 12:00

Vi møtes en time ved picknickbenkene på norsk side av Elgåfossen. Husk varme klær, det er kaldt å stå stille!

23. januar 2010 fant vi vår aller første cache, Gränsen - The replacement cache. En cache som ga oss mer hodebry enn hva vi trodde var mulig på grunn av en mobil hvor pila nektet å gå på utsiden av veien, selv om vi befant oss mange meter på utsiden av veien. Allikevel ble vi bitt av basillen, og selv om det bare er den ene halvdelen av teamet vårt som fortsatt er bitt av basillen, så ville vi (jeg!) markere 10årsjubileet.
Planen var å ha eventet ved det aller første funnet, men erfaringsmessig vet jeg at veien i de traktene kan være lunefull på denne tiden av året, derfor har jeg valgt Elgåfossen istedenfor, en plass jeg er veldig glad i av flere årsaker og som er lett tilgjengelig.

For halvannet år siden fikk jeg for meg at jeg skulle gå inn for å fylle datomatrisen. Til da hadde jeg kun to fulle måneder, ellers var det tomme datoer i hytt og pine, og det ble en strabasiøs utfordring med mange veldig tidlige morgener før jobb, og noe caching i panikk på vei hjem fra jobb for å sikre dagens funn.
I denne prosessen begynte tanken om å feire 10årsjubileet med noe mer enn bare flagging og fanfare å melde seg. Kunne jeg finne en lørdag i nærheten av 23. januar 2020, hvor jeg kunne holde et event for jubileet og samtidig fylle datomatrisen? Jeg måtte tenke fort, slik at jeg ikke tok en cache på den aktuelle datoen i 2019, og dermed ble 18. januar holdt av. Det er mange som har lurt på hvorfor den datoen ikke ble fylt i 2019, noe som bringer meg fra 366...

...til 4000. Helt siden sånn ca midten av 2017 har jeg cachet veldig mye mer enn hva jeg gjorde de første 7 årene. Det tok meg 5 1/2 år å komme opp i 1000 funn. Funn nummer 2000 kom 2 år og 4 måneder senere, og bare 11 måneder og 2 dager etter det igjen logget jeg nummer 3000. Imens jeg grublet på tomme datoer og jubileum, før cache nummer 3000 var logget, ramlet tanken om at jubileumseventet kunne bli funn nummer 4000 inn i hodet mitt. Dermed kunne ikke funn nummer 3000 være et event (det ble funn nummer 2999), for jeg må jo tenke på den challengen også, forskjellige cachetyper på milepælene.

Og dermed er bakgrunnen for eventnavnet avslørt. 10 for 10 år med caching, 366 for å fylle datomatrisen, og 4000 for funn nummer 4000. 3 ting på en gang, det jo! :) Velkommen!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.