Skip to content

Igre na prostem (Community Celebration Event) Community Celebration Event

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Thursday, 01 July 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

01 July 2021, 17:00 - 19:00

Vabim vas na dogodek z igrami na prostem. Na lokaciji so na voljo koši za disc golf in zraven je otroško igrišče, plezalna stena in nekaj telovadnih naprav. Organizator bo priskrbel frizbi (pa ne tistega za disc golf), vortex, ploščate balinčke in balin krogle, pri čemer za balin krogle tam ni steze, lahko pa probamo balinati na drugih površinah. Vabljeni ste, da svoje rekvizite (recimo žogo, opremo za badminton ali kaj v tem stilu) prinesete še sami, ni pa to obvezno. Vsi se bomo udeležili geočveka, od iger pa si bo vsak izbral tisto, ki bo želel. Zato prosim imejte temu primerno obutev in obleko, ki se lahko tudi umaže. Komur ne bo do iger, pa je vabljen tudi samo na geočvek.

V primeru dežja, se bomo skrili pred kapljami pod most, da ne bomo mokri. Pod mostom je dovolj prostora in tudi plezalna stena je na suhem.

Za udeležence bo organizator priskrbel tudi nekaj zlatorumenega napitka.

Dogodek se začne ob 17.00 in traja najmanj do 19.00, če pa bo družba željna druženja še naprej, pa se lahko podaljša.

Še nekaj COVID-19 nasvetov:
▪ na srečanje pridite le, če ste zdravi in nimate bolezenskih znakov virusnih obolenj dihal.  Naprošam, da ves čas dogodka vzdržujemo medsebojno razdaljo najmanj metra in pol. Priporočena je uporaba zaščitne maske (prosimo, imejte jo s sabo) in razkužila za roke. 

Dogodek bo potekal ob ustreznih varnostnih ukrepih NIJZ. Če se bodo epidemiološke razmere zaostrile, bomo dogodek odpovedali.

Prosim, da ne ustavljate na štiripasovnici, ampak se pripeljete na označen parking po navadnih stranskih cestah. S štiripasovne Štajerske ceste NI dostopa do prizorišča dogodka.


 

Dogodek je tipa community celebration dogodek, ki se je nekoč imenoval lost and found dogodek. Takšni dogodki se lahko odvijajo le enkrat na 10 let, da se počasti okrogle obletnice geocachinga.

 

Community Celebration Events - 2020

This Event is part of a limited release of Community Celebration Events to celebrate 20 years of geocaching. Geocachers hosted events between May 2, 2020 and December 31, 2022. Learn more about Community Celebration Events on the Geocaching Blog.

Additional Hints (No hints available.)