Skip to Content

This cache has been archived.

Sjouke789: Bedankt.

More
<

CITO Gorredijk: de Groene Long

A cache by Sjouke789 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 08 March 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

08 March 2020, 14:00 - 15:00

Van 1 maart tot en met 31 mei 2020 is de eerste CITO periode waarin men bij deelname ook een souvenir kan verdienen.

In overeenstemming met de Gemeente Opsterland mag ik een CITO opzetten op zondag 8 maart, van 14.00 tot 15.00 uur. Ze stimuleren initiatieven vanuit de burger (én geocacher) met betrekking tot afvalinzameling. Daartoe hebben ze aangegeven grijpers, handschoenen en vuilniszakken aan te leveren.

De Groene Long is een mooi groen park waar men kan wandelen (met en zonder huisdier), waarbij men waterpartijen kan tegenkomen.

We verzamelen vanaf 13.30 uur op bovenstaand coördinaat voor een praatje en beginnen dan om 14.00 met uitdelen van de materialen. Vooraf is nog uitgelegd waar men naar toe mag. Rond 15.00 uur verzamelen we weer bij het begin en kunnen we het resultaat opmaken.

Ik hoop op jullie komst! En zoals men dat vaak bij gospelbands na afloop van een optreden zeggen: Spread the word!

Kinderen zijn van harte welkom maar vallen wel onder toezicht van de ouder(s), want zoals Syb van der Ploeg en Piter Wilkens er een aantal jaar geleden al over zongen: geef het leven door aan onze kinderen maar dan in het Fries: https://www.youtube.com/watch?v=B4qCwGyaduI

Het gehele park is voorzien van schelpenpaden, een rolstoeler is uiteraard welkom om te komen helpen maar is misschien soms een handje nodig om verder te kunnen 'rollen'.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.