Skip to content

This cache has been archived.

Niekie28: De cache is helaas verdwenen en daarnaast ligt het op de plek onder de uitwerpselen. Niet echt een uitnodigende locatie meer dus tijd voor het archief.

More
<

Niekie's schatkist

A cache by Niekie28 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/17/2020
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Bijna elke dag loop ik hier samen met mijn kleine hondenvriendje Sjaak langs de Zoetermeerseplas. Elke keer geniet ik hier volop van  het weidse uitzicht over de prachtige omgeving. Toen er een tijdje terug een plekje vrij kwam, bedacht ik dat ik dit best een leuk plekje vond om zelf een cache te verstoppen. Schatzoeken is natuurlijk leuker als je een echte schatkist zoekt dus werd er eerst nog even naar een mooie gepaste behuizing gezocht, maar vanaf vandaag kan iedereen deze schat komen zoeken.

In de berm mag je hier parkeren, maar let wel op met het oversteken van de weg. Met nat weer kan het drassig zijn, maar in de zomer staat hier onkruid en brandnettels. Dus let even goed op en benader deze cache met gepaste kleding en schoenen.

Gr.Niekie

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.