Skip to content

<

#1.1 Bootje varen

A cache by TjongerEvent Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/07/2020
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Bootje varen.

Nabij het dorp Grouw, op zijn Fries spreek en schrijf je dat als Grou, hebben wij een vaarroute voor u gerealiseerd. Deze route voert u door een stukje kanaal, een prachtig stuk natuurgebied "De Alde Feanen", waar het vooral zomerdag goed toeven is, dan gaat u via de meren weer richting uw startpunt alwaar de bonuscache voor het grijpen ligt.

Nu snappen wij best dat het lastig kan zijn om met uw eigen boot naar Friesland te komen dus hebben een perfect adresje gevonden voor de huur van een bootje.
Mocht u hiervoor belangstelling hebben dan kunt u een berichtje sturen naar de CO of naar Anja. Maar u bent natuurlijk helemaal vrij om zelf iets te zoeken.

Parkeren kan nabij de eerste cache. Let er op dat het druk kan zijn in de weekenden.

We wensen u veel plezier met deze vaarroute.Mocht er iets met de cache aan de hand zijn wilt u dan ons een berichtje sturen of dit aangeven in een “need maintenance” op de cachepagina.

Deze cache doet u op eigen verantwoording. De CO, grondeigenaar of groundspeak zijn niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade of letsel.

De cache ligt niet op de gepubliceerde coördinaten. Voor de juiste plaats mag u een puzzeltje oplossen:

Jigsaw puzzle - Bootje varen

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.