Skip to content

Introductie boomklimmen Traditional Cache

Hidden : 06/03/2020
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Yes, speeltijd!!

Voor velen staat boomklimmen gelijk aan puur speelplezier smiley. Het is een topactiviteit die je nagenoeg overal kan doen en waar geen leeftijdsgrens op staat. In en rond Antwerpen zijn er momenteel weinig klimcaches en daar wil ik graag verandering in brengen. Langs het ringfietspad hangen er alvast drie vrij eenvoudige klimcaches. Een ideale introductie tot boomklimmen dus. Haal het kind in je naar boven en ga de uitdaging aan. Deze bomen zijn ook perfect om een inventieve schommel te maken mochten er kinderen meekomen yes.

 

Wel even jouw aandacht voor dit: Klimmen is bijzonder plezant, maar het is wel steeds op eigen verantwoordelijkheid. De legger, noch Geocaching, noch de terreineigenaar kan aansprakelijk gesteld worden bij eventuele ongevallen. Ook al is deze klimcache vrij eenvoudig ‘in zijn genre’, toch heb je klimuitrusting en degelijke kennis nodig om tot bij de cache te geraken.

 

Geen idee hoe je er aan begint en wil je dit heel graag eens doen? Er worden geregeld workshops boomklimmen georganiseerd door STAP1. Je kan me altijd contacteren via info@stap1.be of via 0495430037. Aarzel ook niet om te bellen indien er een acuut probleem is ter plaatse.

 

Additional Hints (No hints available.)