Skip to content

<

Juleland (Raumerjul 2020/01)

A cache by nadgr Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/01/2020
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Juleland (Raumerjul 2020/01)


Juleland på Aurskog


Alle har vi et forhold til julepynt og for mange vekker det sterke barndomsminner når julepynten kommer opp. Noen pynter tidlig mens andre venter til nærmere jul. Gammelt og nytt side om side og aller helst skal det stå eller henge akkurat på samme plassen det alltid har gjort. Julepynt gjør oss glade og bidrar til gode opplevelser.


Her på dette stedet, ble jeg så fascinert av juleutstillingen "Juleland" de hadde i fjor. Jeg ble så glad av å se den og da jeg fikk vite at de skulle arrangere "Juleland" i annerledesåret 2020 også, fikk jeg så lyst til å dele opplevelsen med dere. Årets utstilling åpnet 5. november og er ikke like omfattende som fjorårets, men har mange detaljer å se. Jeg har vært der flere ganger i forbindelse med planlegging av cacheutlegget og har oppdaget nye detaljer hver gang. Åpningstidene er: Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 09-19, torsdag 10-22, lørdag 10-16 og søndag 12-16. Nyt opplevelsen og riktig god advents- og juletid:-)

Obs! For å komme til cachen, vær så snill å gå bak hekken fra innkjøringen og ikke gjennom hekken. Cachen henger i en gran. 

 

 

Additional Hints (No hints available.)