Skip to content

T5 Workshop (WGR - Iași 04) Event Cache

This cache has been archived.

RaduC: Vă mulțumesc pentru participare! Să ne revedem data viitoare!

More
Hidden : Saturday, 22 August 2020
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

22 August 2020, 12:00 - 18:00

Workshop T5 Iași

Workshop Geocaching Romania (WGR)

Dragi colegi geocacheri, dacă tot a fost atât de bine primit data trecută (vezi video aici) și fiindcă și la București a ieșit fain (vezi listing aici) hai să o facem din nou, ca să participe și cei care nu l-au apucat pe primul.

Ne vedem iar pe Bucium...Iar în copaci, Iar la stâncă... hai cu mai mult curaj de data asta!

Ce avem nevoie?

Parcare

Am pus câteva referințe de parcări în Waypoints. Alegeți pe care-l doriți.

Echipament

Nu există (sau nu ar trebui să existe) cache-uri T5 care să nu necesite ceva echipament special. Cum la acest workshop vom vorbi despre cache-uri care necesită echipament de escaladă, cele necesare ar fi în principal accesorii și echipamente de alpinism sportiv și/sau industrial.

Fiindcă sunteți aici ca să învățați, probabil nu aveți echipament, cum de altfel nici nu este necesar la un workshop. Voi furniza eu toate cele necesare. Dar dacă aveți propriul echipament și doriți să îl aduceți, nu vă împiedică nimic.

Vă recomand cu cea mai mare căldură să veniți îmbrăcați lejer, cu încălțăminte și îmbrăcăminte sport care să vă acorde libertate de mișcare și pe care să nu vă deranjeze să o murdăriți. O sticlă de apă și ceva de ciugulit nu strică. Nu uitați masca, dezinfectant și distanțare socială! De asemenea e bine să avem și haine de ploaie în caz că vremea se strică în timp ce suntem deja acolo.

ÎN CAZ DE VREME NEFAVORABILĂ, EVENIMENTUL SE ANULEZĂ. Adică dacă plouă torențial toată ziua, nu vom merge să ne murăm acolo în pădure! Dacă vine o mică ploaie cât timp suntem deja în teren, e altceva.

Ce facem?

Înnvățăm despre dispozitive și echipament, noduri, tehnici de amarare și de cățărare dar mai ales răspundem la veșnica întrebare: "Cum ajunge coarda în copac?" Mai apoi, ca probă practică, ne cățărăm prin copaci și apoi mergem să facem rapel la stâncă (similar cu primul WorkShop)

Petrecem aproximativ trei-patru ore în acest workshop, funcție de numărul de participanți. Încercăm să facem tot posibilul ca fiecare din cei prezenți să încerce măcar tehnicile, chiar dacă nu urcă până la vârf!

Facem într-o primă parte un pic de teorie, exersăm niște noduri, aruncăm coarda în copac, anipulăm niște dispozitive... iar apoi ne cățărăm în copac. După această primă parte a evenimentului, mergem la stâncă să facem un rapel și să semnăm (cine nu a făcut-o deja) cutia de acolo.

Participarea este gratuită, dar, dacă doriți, donații sunt binevenite sub forma de băuturi răcoritoare, biscuiți, fructe, sandvișuri sau alte bunătăți de împărțit cu grupul - mai ales pentru cei care stau și se uită cât timp alții se cațără.

Când?

Ne vedem la coordonate Sâmbătă 22 august 2020 începând cu ora 12:00. Stăm până cănd ne săturăm, dar nu mai puțin de 30 minute și nu mai mult de ora 18:00, astfel încât să avem timp să ajungem la after-party (citește mai jos)..

GDPR

Evenimentul va fi filmat pentru canalul de YouTube al organizatorului. Dacă, diin diverse motive, NU DORIȚI SĂ FIȚI FILMAȚI, vă rog să specificați acest lucru în avans și vom face tot posibilul să vă evităm în cadrul filmărilor și/sau să vă scoatem la montaj. Vă mulțumesc!

Încheierea Evenimentului

La încheierea workshop-ului vom face, bineînțeles o poză de grup și apoi ne întoarcem la mașini. Dacă eu uit, vă rog să îmi amintiți să facem poza de grup. Mai ales dacă e cineva care pleacă mai devreme.

Seara ne regăsim pentru un after-party muzical, unde altundeva decât la cafeneaua Chez Les Amis. Colega și amica noastră Kathyusha ne-a pregătit o seară de karaoke (GC8Y3X8) ce se anunță extraordinar de interesantă.

Atenție!

Participarea la acest Workshop înseamnă doar o introducere în misterele cățărării în copaci și/sau la stâncă. Nu oferă participanților toate cunoștințele necesare pentru a realiza asemenea acțiuni nesupravegheați!

Doar fiindcă ai participat la un workshop și ai deprins o parte din cunoștințele necesare, asta nu te califică automat să te cațeri singur prin copaci sau pe stânci. Orice activitate de cățărare și lucru la înălțime prezintă riscuri majore și prin urmare nu trebuie tratată niciodată cu superficialitate!

Sub nicio formă participarea la acest workshop nu vă califică să dați mai departe aceste cunoștințe în încercarea de a învăța pe alții. Nu vă jucați cu siguranța personală și mai ales a celorlalți!

Organizatorul nu-și asumă răspunderea pentru eventualele evenimente nefericite rezultate din nerespectarea celor scrise mai sus.

 
Evenimente din seria "Workshop Geocaching Romania":
29/10/2015 Workshop Geocaching Romania Mioritics
10/12/2015 Workshop Geocaching Romania ep.2 Mioritics
16/01/2016 Workshop Geocaching Romania - Iasi I3SENII
27/01/2016 Workshop Geocaching Romania ep.3 Mioritics
29/02/2016 Workshop Geocaching Romania ep.4 Biciclaru
29/02/2016 Workshop Geocaching Romania - Sibiu Issa Sysaa
29/02/2016 Workshop Geocaching Romania - Cluj Mr. Erikusz
25/03/2016 Workshop Geocaching România ep. 5 Hard Rock
13/05/2016 Workshop Geocaching România ep.6 Biciclaru
13/10/2018 Workshop Geocaching România Issa Sysaa
01/07/2020 Geocaching pentru începători (WGR - Iași 02) Radu C
11/07/2020 T5 Workshop (WGR - Iași 03) Radu C
07/08/2020 Workshop T5 Băneasa (WGR Ep.7) Radu C
22/08/2020 T5 Workshop (WGR - Iași 04) Radu C

Additional Hints (No hints available.)