Skip to content

#1 Flipje Mystery Cache

Hidden : 08/10/2020
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


 

Nr 33 en 34 zijn geript, daarvoor zijn 33a en 34a in de plaats gekomen. Nr 33 en 34 zullen binnenkort gearchiveerd worden. 

Bij Nr.1 is een parkeergelegenheid.

Er zijn twee bonussen! Nr 24 (chica's team) en nr 48 (MarjaW). In  nr 1 tm 23 zitten codes voor nr 24 en in nr 25 tm 47 zitten codes voor nr 48

Bij vragen aan de Co, vraag dat aan de juiste Co. We hebben niet altijd dezelfde puzzels namelijk. Kijk goed naar de formule!! De puzzels zijn echt heel makkelijk.

Er worden GEEN HINTS toegevoegd aangezien de caches op een paar listige na makkelijk zijn! Hints mogen tegenwoordig alleen nog maar gebruikt worden als ze ook écht een hint zijn en dat verraden we te veel van de cache. De cacherssporen maken hints haast onnodig.

LET OP! het is nog steeds een tijd van maatregelen, houdt AFSTAND en gebruik goed uw HANDENDESINFECTANT!

En verder, geniet van het rondje maar even een TIP, als je wacht tot bloesem of oogst tijd heb je extra vreugde!

 

Wie kent hem niet, Flipje het vrolijke fruitbaasje uit Tiel?
Omdat het tijd werd om Flipje ook op de geocache kaart te zetten hebben Chica's Team en MarjaW besloten om Flipje letterlijk op de kaart te zetten. Na het oplossen van de puzzels wordt er een mooie route door de Betuwe gefietst die vooral in het voorjaar en in de oogsttijd (september) zeker de moeite waard is. De hele route is ongeveer 25 kilometer fietsen. Het is niet mogelijk om met de auto te gaan, een aantal caches is absoluut niet met de auto bereikbaar. We wensen iedereen veel plezier met het zoeken naar de caches. Voor een aantal caches is een hengel van zes meter nodig.

De Puzzel:

 

 

Additional Hints (No hints available.)