Skip to content

RV 5.63 : Zuienkerke Multi-cache

Hidden : 11/12/2020
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


 

Rondje Vlaanderen:

logo (groen)

www.rondjevlaanderen.be

308 gemeente-cachen
5 provincie-bonussen
1 super-bonus

Ga met deze groots opgezette reeks van cachen Vlaanderen verkennen op een manier als nooit tevoren.

Bezoek alle Vlaamse gemeentes van de grote steden tot het platteland …

Bekijk de prachtige cultuur en de adembenemende natuur van Vlaanderen terwijl je de mooiste cachen bezoekt. Leer zo ook de 308 cachers die hieraan hebben meegewerkt van hun beste kant kennen.

In elke gemeente van Vlaanderen kan je een cache oppikken die bij deze reeks hoort. In elke cache bevindt zich een code waarmee de provinciebonus kan berekend en gevonden worden.

Wie erin slaagt om alle provinciebonussen te verzamelen, kan uiteindelijk de kers op de taart gaan loggen : De Superbonus !

* Op de website (link) van deze reeks kan je uw paswoorden invullen van je reeds gelogde cachen. Zo kan je steeds bijhouden hoe ver je staat in de Ronde, maar je krijgt ook (als je alle paswoorden hebt verzameld van alle gemeentes in de provincie) hier de info voor de provinciebonussen.

 

Houtave is een dorp in de Belgische provincie West-Vlaanderen en een deelgemeente van Zuienkerke. Het is een polderdorp, in het platteland tussen de stad Brugge en de kust. Geografisch maakt het grondgebied van Houtave deel uit van de Noordzeepolders, meer bepaald behorend tot het Oudland. Paalt in uiterst zuidoostelijke punt aan de Moere of de droogmakerij van de Lage Moere, een laaggelegen moerassig gebied kenmerkend voor de zuidelijke helft van de nabijgelegen gemeente Meetkerke.

Ga met deze multi op stap door Houtave en ontdek zelf de charme van dit dorpje. Het is een kort toertje van ongeveer 1km en ideaal voor met kinderen te doen. Het enige wat je nodig hebt is je zakrekenmachine en je smartphone smiley

Deze multi is perfect te combineren met de labcaches die ook in Houtave liggen.

https://adventurelab.page.link/ni8K

Bij problemen: 0479/61 16 30

Additional Hints (No hints available.)