Skip to content

<

Raumerjul 2020/12 - Stjerneskudd

A cache by Iben, Imre, John Magnus og Cecilie Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/27/2020
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Dette er en refleksløype. Koordinatene peker til startpunktet, og for å finne fram til cachens egentlige plassering må du følge refleksene. Enkelte av refleksene henger høyt, så se opp. Selve turen er på ca 300 meter fra start til cachen. For å enklest finne fram bør du ha med deg en type lykt.

Raumerjul

Raumerjul er geocacherne på Romerike sin adventskalender. Med daglige cache-utlegg og mange muligheter til å møtes til et avbrekk i en ellers stressende førjulstid. Det føres statistikk over utlegg og besøk i desember. Men mest av alt handler dette om å møtes og kose seg over en fantastisk hobby.

Om cachen Stjerneskudd

For å finne denne cachen, må du følge en refleksløype fram til målet. Løypa består av mange reflekser, av både den myke typen og den harde refleksbrikka. Husk å ha med deg en lommelykt, hodelykt eller annen lyskilde. Når du lyser på refleksene vil de reflektere lyset tilbake til deg, uavhengig av lysets innfallsvinkel. Lyset ditt vil skape en retrorefleksjonen; denne retrorefleksjonen oppnås ved hjelp av de små prismene i refleksbrikkene, og mikroprismene i de myke plastrefleksene. Refleksene langs denne stien henger innimellom høyt oppe, så høyt at vinden får de til å snurre rundt; så husk å sjekke om det var en refleks du så, eller om det kanskje var et ekte stjerneskudd.

Lykke til og god tur!

Additional Hints (No hints available.)