Skip to content

<

De blauwe warboel

A cache by Miertje90 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/04/2020
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Inmiddels heb ik mijn mijlpaal van 500 gevonden caches bereikt dus vind ik het tijd worden om mijn eerste eigen cache te gaan plaatsen. Hierbij ben ik gaan nadenken wat ik zelf nu zo waardeer aan geocachen en waarvan ik een big smile op mijn gezicht krijg. Dat zijn de bijzondere plekken, een mooie behuizing en een goede puzzel (zowel mysteries als veldpuzzel). Voor mijn gevoel heeft de cache en de locatie dit in mijn ogen.

Om te kunnen loggen moet de code (ABCD) van het slot ter plaatse worden bepaald aan de hand van de aanwezige puzzel. De puzzel is voor de een makkelijk en de ander is wat langer bezig dus neem hiervoor de tijd zodat andere cachers na jou hier ook nog plezier aan kunnen beleven.

Veel plezier met het vinden en zoeken van deze cache. Heb je nog tips, verbeteringen enzovoort dan ontvang ik ze graag zodat ik ze kan meenemen als ik nog een cache ga plaatsen in de toekomst.

Aandachtspunten:

Graag alleen loggen tussen zonsopkomst en zonsondergang om de buurt niet te veel te storen.

Er hoeft geen privéterrein betreden te worden om de cache te vinden.

Let op voor hondenpoep want hier worden veel honden uitgelaten.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.